Teraz jest 13 lis 2018, 07:34


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Skąd poprać ręcznie DLC?
PostNapisane: 04 lut 2018, 11:50 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 27 kwi 2012, 15:54
Posty: 48
Hej :) Pisałem już o tym problemie pod innym tematem, ale nikt mi nie opisał więc pomyślałem, że stworze nowy i dokładniej opiszę całą sytuację. Chodzi o to, że w dlc postanie nie maja głosu. Wykorzystywanym przez wszystkich rozwiązaniem było pobranie go ręcznie, dzięki zip7. No i teraz pojawia się problem, bo jak poprać dlc ręcznie, skoro nie ma już biowere social? Jak coś, to mam DAII na Originie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skąd poprać ręcznie DLC?
PostNapisane: 04 lut 2018, 14:49 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sie 2012, 22:08
Posty: 1826
Lokalizacja: Rybnik
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
Z torrentów. Działają na 100% z legalną wersją gry – w każdym razie te, które masz przypisane do konta. Jak ściągniesz coś, czego nie masz, to nie zadziała. To są dokładnie te same pliki, które były na BSN, więc to nie piractwo, skoro i tak masz te dodatki zakupione.

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skąd poprać ręcznie DLC?
PostNapisane: 15 lut 2018, 22:23 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 27 kwi 2012, 15:54
Posty: 48
Pobierał już ktoś z was te dlc z torentów i ma może link do pewnego źródła? bo szukam i szuka, a nie potrafię znaleźć


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skąd poprać ręcznie DLC?
PostNapisane: 17 lut 2018, 15:59 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2015, 22:07
Posty: 331
Piątek, 12 stycznia 2018 - ea udostępnia wszystkie dlc do mass effect i dragon age za darmo? a to dopiero.

Kolega wczoraj instalował dlc do Dragon Age: Origins i działają, nie wiem jak reszta. Ale jeśli wszystko działa to może warto to nawet udostępnić na głównej stronie forum Dragon Age i Mass Effect? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skąd poprać ręcznie DLC?
PostNapisane: 17 lut 2018, 23:03 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sie 2012, 22:08
Posty: 1826
Lokalizacja: Rybnik
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
Udostępniać sobie mogą, bo to jest to samo, co było udostępnione na stronie BSN. Tyle że jeśli nie masz tych dodatków oficjalnie zakupionych, to trzeba do gry wrzucić cracka albo inaczej przerobić jej pliki, łamiąc tym samym licencję, a co za tym idzie – piracąc.

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules