| Autor |
Wiadomość |
|
75myszowaty
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 16:45 |
|
| Casual |
 |
|
greku3 napisał(a): 75myszowaty napisał(a): Greku3 działa twój wiesiek? Miałem taki sam problem jak Ty. Instalowałem 6 razy i nic , okazało się że litera w kluczu secuROM wyglądająca jak V okazała się literą U Nie, nie działa mi. Twierdzisz, że to secuROM może być problemem? Tylko że SecuROM chyba nie pozwala uruchomić gry w ogóle przed poprawnym jego wpisaniem, a ten problem mam już za sobą. Inaczej nawet lauchera bym nie uruchomił.... Chyba. Przy pomyłce w secuROM nie pokazało żadnego błędu sprawdziło wersję gry pobrało aktualizację i normalnie uruchamiał się lancher , ale nic poza tym.
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
|
greku3
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 17:19 |
|
| Casual |
 |
|
75myszowaty napisał(a): Przy pomyłce w secuROM nie pokazało żadnego błędu sprawdziło wersję gry pobrało aktualizację i normalnie uruchamiał się lancher , ale nic poza tym. Czyli nieważne jaki klucz się wpisze, gra się zainstaluje, ale jeśli popełni się błąd przy kluczu aktywacji, to gra nie odpali? Dobrze zrozumiałem?
|
|
| Góra |
|
 |
|
feniksss
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 18:29 |
|
| Casual |
 |
|
Benek90 napisał(a): rozwiązaniem tej zagadki jest zainstalowanie wszystkich c++ 2005, 2008, 2010 po kolei znajdziecie je na http://www.cdprojekt.pl/support/article ... 0xc000007bmiałem ten sam problem zrobiłem to i śmiga pozdrawiam ! Dziękuje bardzo w moim przypadku rozwiązało to problem ;-)
|
|
| Góra |
|
 |
|
75myszowaty
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 19:17 |
|
| Casual |
 |
|
greku3 napisał(a): 75myszowaty napisał(a): Przy pomyłce w secuROM nie pokazało żadnego błędu sprawdziło wersję gry pobrało aktualizację i normalnie uruchamiał się lancher , ale nic poza tym. Czyli nieważne jaki klucz się wpisze, gra się zainstaluje, ale jeśli popełni się błąd przy kluczu aktywacji, to gra nie odpali? Dobrze zrozumiałem? U mnie dokładnie tak było
|
|
| Góra |
|
 |
|
bazix
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 20:21 |
|
| Casual |
 |
|
|
Ja mam taki problem, zainstalowałem wieśka na swoim lapku, (sprzet spelnia wszystkie wymagania) wpisalem klucz secuROM tak jakby mi go zaakceptowalo, i potem wszystko zniknelo (od razu po wpisaniu klucza) jak klikam na ikone uruchamiajaca wieska to pojawia sie komunikat: Niewystarczające uprawnienia do przeprowadzenia aktywacji. Uruchom aplikacje jako administrator.
dodam ze mam na lapku tylko jednego uzytkownika i to konto jest na pewno administaratorem wiec nie mam pojecia co z tym zrobic?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Angelus
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 20:47 |
|
| Niedzielny gracz |
 |
 |
|
|
PPM na ikonie i uruchom jako administrator. albo PPM i właściwości, zgodność i uruchamiaj jako admin
_________________ Myślałem że mam w piwnicy bazyliszka...a to stara po węgiel zeszła
|
|
| Góra |
|
 |
|
diaconhouse
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 21:27 |
|
| Casual |
 |
|
|
a ja mam taki problem ze niby wszystko idzie ok, instalka pozniej wpisuje cd key i tez wszystko ok aktualizuje sie gra, problem pojawia sie przy probie aktywacji, wyskakuje mi ze aktywacja nie powiodla sie. i tak ciagle. sprawdzalem chyba ze 100 razy czy dobrze wpisalem cd key i jest dobrze. ma ktos jakis pomysl zebym mogl aktywowac ta gre??????????????
Temat nie akutalny, wsio dziala juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ostatnio edytowano 18 maja 2011, 23:16 przez diaconhouse, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
bazix
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 21:35 |
|
| Casual |
 |
|
|
Dzięki Angelus za pomoc teraz sie udalo uruchomic, jeszcze jestem w fazie sciagania aktualizacji, ale wiecie co tak utrudniac dostep do gry to naprawde....
|
|
| Góra |
|
 |
|
Yarkid
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 21:57 |
|
| Casual |
 |
|
|
ja mam identyczny problem jak diaconhouse dodatkowo pokazuje ze brak polaczenia sproboj pozniej, dodam ze antywir i zapora byly wylaczone i tez niedzialalo
|
|
| Góra |
|
 |
|
Azael666
|
Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem Napisane: 18 maja 2011, 22:30 |
|
| Casual |
 |
|
Widze że mój problem jest dość unikatowy  mianowicie: zainstalowałem grę, klikam dwa razy na ikonkę i.... nic ;x próbowałem już na wszystkie sposoby :/ przeinstalowywałem, uruchamiałem ponownie kompa, uruchamiałem jako administrator, a nawet w trybie zgodności :/ jedyne co w sprzęcie może nie pykać to brak SP2 na Viście... czy to może być problem całego zamieszania?? O.o
|
|
| Góra |
|
 |