Strona główna forum

Warownia Starego Morza

Nazwa użytkownika: Pamiętaj mnie
Hasło:
Teraz jest 30 lip 2014, 09:59

Napisz wątekOdpowiedz Strona 6 z 37   [ Posty: 366 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 16:45 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 02:02
Posty: 3
greku3 napisał(a):
75myszowaty napisał(a):
Greku3 działa twój wiesiek? Miałem taki sam problem jak Ty. Instalowałem 6 razy i nic , okazało się że litera w kluczu secuROM wyglądająca jak V okazała się literą U


Nie, nie działa mi. Twierdzisz, że to secuROM może być problemem? Tylko że SecuROM chyba nie pozwala uruchomić gry w ogóle przed poprawnym jego wpisaniem, a ten problem mam już za sobą. Inaczej nawet lauchera bym nie uruchomił.... Chyba.



Przy pomyłce w secuROM nie pokazało żadnego błędu sprawdziło wersję gry pobrało aktualizację i normalnie uruchamiał się lancher , ale nic poza tym.


Góra
 Zobacz profil  
 
Avatar użytkownika
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 17:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 maja 2011, 06:04
Posty: 8
75myszowaty napisał(a):
Przy pomyłce w secuROM nie pokazało żadnego błędu sprawdziło wersję gry pobrało aktualizację i normalnie uruchamiał się lancher , ale nic poza tym.


Czyli nieważne jaki klucz się wpisze, gra się zainstaluje, ale jeśli popełni się błąd przy kluczu aktywacji, to gra nie odpali? Dobrze zrozumiałem?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 18:29 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 maja 2011, 11:34
Posty: 6
Benek90 napisał(a):
rozwiązaniem tej zagadki jest zainstalowanie wszystkich c++ 2005, 2008, 2010 po kolei
znajdziecie je na http://www.cdprojekt.pl/support/article ... 0xc000007b
miałem ten sam problem zrobiłem to i śmiga
pozdrawiam !

Dziękuje bardzo w moim przypadku rozwiązało to problem ;-)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 19:17 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 02:02
Posty: 3
greku3 napisał(a):
75myszowaty napisał(a):
Przy pomyłce w secuROM nie pokazało żadnego błędu sprawdziło wersję gry pobrało aktualizację i normalnie uruchamiał się lancher , ale nic poza tym.


Czyli nieważne jaki klucz się wpisze, gra się zainstaluje, ale jeśli popełni się błąd przy kluczu aktywacji, to gra nie odpali? Dobrze zrozumiałem?


U mnie dokładnie tak było


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 20:21 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 20:05
Posty: 4
Ja mam taki problem, zainstalowałem wieśka na swoim lapku, (sprzet spelnia wszystkie wymagania) wpisalem klucz secuROM tak jakby mi go zaakceptowalo, i potem wszystko zniknelo (od razu po wpisaniu klucza) jak klikam na ikone uruchamiajaca wieska to pojawia sie komunikat: Niewystarczające uprawnienia do przeprowadzenia aktywacji. Uruchom aplikacje jako administrator.

dodam ze mam na lapku tylko jednego uzytkownika i to konto jest na pewno administaratorem wiec nie mam pojecia co z tym zrobic?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 20:47 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2011, 18:03
Posty: 45
PPM na ikonie i uruchom jako administrator. albo PPM i właściwości, zgodność i uruchamiaj jako admin

_________________
Myślałem że mam w piwnicy bazyliszka...a to stara po węgiel zeszła


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 21:27 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 21:17
Posty: 3
a ja mam taki problem ze niby wszystko idzie ok, instalka pozniej wpisuje cd key i tez wszystko ok aktualizuje sie gra, problem pojawia sie przy probie aktywacji, wyskakuje mi ze aktywacja nie powiodla sie. i tak ciagle. sprawdzalem chyba ze 100 razy czy dobrze wpisalem cd key i jest dobrze. ma ktos jakis pomysl zebym mogl aktywowac ta gre??????????????



Temat nie akutalny, wsio dziala juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Ostatnio edytowano 18 maja 2011, 23:16 przez diaconhouse, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 21:35 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 20:05
Posty: 4
Dzięki Angelus za pomoc teraz sie udalo uruchomic, jeszcze jestem w fazie sciagania aktualizacji, ale wiecie co tak utrudniac dostep do gry to naprawde....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 21:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 maja 2011, 11:50
Posty: 4
ja mam identyczny problem jak diaconhouse dodatkowo pokazuje ze brak polaczenia sproboj pozniej, dodam ze antywir i zapora byly wylaczone i tez niedzialalo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 problem z uruchomieniem
PostNapisane: 18 maja 2011, 22:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 22:25
Posty: 9
Widze że mój problem jest dość unikatowy ^^ mianowicie: zainstalowałem grę, klikam dwa razy na ikonkę i.... nic ;x próbowałem już na wszystkie sposoby :/ przeinstalowywałem, uruchamiałem ponownie kompa, uruchamiałem jako administrator, a nawet w trybie zgodności :/ jedyne co w sprzęcie może nie pykać to brak SP2 na Viście... czy to może być problem całego zamieszania?? O.o


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 6 z 37   [ Posty: 366 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules