Ponieważ mam pytanie odnośnie modu do Oblivion, odpowiadam tutaj. Mianowicie rozpocząłem grę łucznikiem, by przetestować łucznictwo tej grze. Wiele osób poleca Oblivion jako otwarty RPG z dobrze rozwiniętym łucznictwem. Idzie mi całkiem nieźle, jest jednak jedna rzecz, która mnie bardzo irytuje. Po wystrzeleniu dziesięciu (10) strzał, mój łuk "zużył się" do 89%. Po strzelaniu do jelonków, w które uczę się trafiać - na 5-6 trafień i w sumie kilkadziesiąt wystrzelonych strzał - kondycja mojego łuku spadła do 63% (!!!) oraz obniżyła się o jeden punkt jego siła (z 4 do 3). Przyznam, że jest to po prostu abstrakcyjne. Czy jest jakiś mod, który to naprawia ("naprawia", ponieważ uważam to za błąd!) ??
Pomocny byłby też mod, który likwidowałby wagę strzał (0.1 kg). Mam ich obecnie 1000 i ważą 100 kg

( W Skyrim dla porównania strzał mam ogromną ilość (m.in. żelaznych ponad 20.000; stalowych ponad 6.000, krasnoludzkich ponad 5.000, i tak dalej - w sumie z 50.000. Gdyby one coś ważyły, miałbym spory problem

)
W każdym bądź razie będę wdzięczny za informacje, czy taki mod w ogóle istnieje.
Pozdrawiam
EDYCJA:
Czy brak jakiejkolwiek odpowiedzi do mojego pytania oznacza, że nie ma możliwości o jaką pytałem ????