|
Autor |
Wiadomość |
Orok-gro-Winter
|
Tytuł: Re: Najbrzydsze miasto Napisane: 27 sie 2012, 17:11 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Dołączył(a): 08 maja 2012, 12:06 Posty: 890 Lokalizacja: Elsweyr, Senchal
Gra w: The Elder Scrolls 1-5, League of Legends, The Elder Scrolls: Legends
|
Mam polskiego moda kvatch.
_________________ Miraak, wzór dla mojego dovahkiina. Dodatek Return to Clockwork City w The Elder Scrolls Legends coś wspaniałego. Lepszy niż Upadek Mrocznego Bractwa...
|
|
Góra |
|
 |
|
Hargolf
|
Tytuł: Re: Najbrzydsze miasto Napisane: 11 lis 2012, 09:33 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Skyrim.
|
wg mnie Bruma. Małe, brzydkie domy i sam układ miasta mi się nie podoba.
|
|
Góra |
|
 |
Saxuric
|
Tytuł: Re: Najbrzydsze miasto Napisane: 30 gru 2012, 20:30 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 28 gru 2012, 20:00 Posty: 27 Lokalizacja: Elbląg, Warmińsko-Mazusrskie
Gra w: The Elder Scrolls V: Skyrim
|
Sun Shadows napisał(a): Dom w Kvatch: Nazwa: Spalona Rudera Cena: 0 septimów Dodatki (każdy za dziesiątą część ceny domu, czyli 0,0 septimów): -Sterta palących się rupieci -Sterta gruzu -Gryzący Dym -Zawalony dach -Sterta połamanego drewna. -Osmalony kufer ze zniszczoną zawartością Kup teraz a w niepowtarzalnej okazji dostaniesz spalone zwłoki GRATIS!
A kiełbaski to ja sobie z dremor zrobiłem. ...I bandę wygłodniałych Cyganów na karku.
_________________ Łuk oraz sztylet, to jedyni przyjaciele...
|
|
Góra |
|
 |
noir
|
Tytuł: Re: Najbrzydsze miasto Napisane: 27 lut 2013, 04:58 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 26 lut 2013, 17:18 Posty: 32 Lokalizacja: Warsaw... i wish.
Gra w: The Witcher 2, TES IV i V, Dragon Age
|
Kvatch to taki Bronx, tylko zamiast murzynów daedry, które wcale nie są mniej groźne.
A najbrzydsze jest Anvil, szare, bure, pełne szczurów i brzydkich ludzi, a w dodatku nie można kupić nawet przyzwoitej chaty, bo wszędzie straszy. I jest mokro, i śmierdzi.
_________________ - To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Aedd Gynvael I Przybysz na Próbie
|
|
Góra |
|
 |
ivintes
|
Tytuł: Re: Najbrzydsze miasto Napisane: 02 mar 2013, 16:20 |
|
Casual |
 |
Gra w: Skyrim, Oblivio, Morrowind ,Daggerfall, seria Mass Effect, Dragon Age2, seria Resistance
|
Najbrzydsze jest rzeczywiście IC, takie zbyt sztuczne, a Bravil...Mam tam dom i jest całkiem przytulne
|
|
Góra |
|
 |