Autor |
Wiadomość |
Mooras
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 26 maja 2012, 16:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Arkved's Tower to zaje...ekhm bardzo klimatyczne i tajemnicze miejsce  Do tego podobał mi się wymiar Otchłani, w którym byliśmy podczas ratowania syna księcia bodajże Cheydinhal? (Grałem 100 lat temu i to po ang. więc nazwy pewnie się mylą)
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
|
Hargolf
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 10 lis 2012, 20:00 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Skyrim.
|
A dla mnie najciekawszym miejscem była... piwnica tego zdrajcy z Mrocznego Bractwa. Taka... "psycholowa". Kości, trupy, głowa matki etc.
|
|
Góra |
|
 |
noir
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 27 lut 2013, 04:17 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 26 lut 2013, 17:18 Posty: 32 Lokalizacja: Warsaw... i wish.
Gra w: The Witcher 2, TES IV i V, Dragon Age
|
Oh, damn. To tylko ja jestem zwolenniczką tych pięknych wodospadów i jezior w pobliżu Chorrol? Jakoś Otchłani, ani jaskiń, ani fortów, ani piwnic (szczególnie członków MB) nigdy nie lubiłam. Poza tym uwielbiam jeszcze te tam nadmorskie okolice Leyawiin/Anvil i las w którym się hasało za jednorożcem.
_________________ - To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Aedd Gynvael I Przybysz na Próbie
|
|
Góra |
|
 |
Mooras
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 27 lut 2013, 14:18 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 05 kwi 2012, 14:05 Posty: 5095 Lokalizacja: Zgubiłem się w lesie, posty piszę ze smartfona, którego nie mam
Gra w: Gry Fallout (te dobre), Dark Souls 2, Żywot Ludzki: The Game- serwer: Polska full PVP
|
Anvil i zachód słońca  To było coś.
_________________ *Tu wklej swój podpis*
|
|
Góra |
|
 |
ivintes
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 02 mar 2013, 16:38 |
|
Casual |
 |
Gra w: Skyrim, Oblivio, Morrowind ,Daggerfall, seria Mass Effect, Dragon Age2, seria Resistance
|
Iglica Mroźnych Szcytów- najpiękniejsze miejsce w Cyrodill, widać z niego całą prowincję
|
|
Góra |
|
 |
Reland z Riverwood
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 16 mar 2013, 12:45 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
Gra w: skyrim, oblivion (z dodatkami), każde fajne RPG
|
Wschód słońca nad elfickimi ruinami koło Imperial city.
_________________ elfi łucznik
|
|
Góra |
|
 |
Feline
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 07 kwi 2013, 22:43 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 08 kwi 2011, 20:25 Posty: 651 Lokalizacja: Podwarszawie
Gra w: Wiedźmin, TES IV i V, RDR, ME, AC, Portal 2
|
Kurcze, tyle jest pięknych i ciekawych miejsc... -Na pewno zewnętrze Aleydzkich ruin niedaleko Skingradu (była tam jakaś misja dla Gildii Magów) -Podwodna jaskinia wspomniana przeze mnie w tym temacie. -Dzielnica Nadbrzeżna CM
_________________ Aedd Gynvael - Mieszkaniec
|
|
Góra |
|
 |
pożeraczdusz123
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 11 cze 2013, 11:52 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: TES V:Skyrim, Risen
|
Mnie osobiście najbardziej klimatycznym miejscem wydaje się być forteca ostrzy. A jeśli chodzi o drżące wyspy to nie jestem w stanie się zdecydować. Twórcy naprawdę się postarali i kraina jest genialnie dopracowana pod względem krajobrazu. 
|
|
Góra |
|
 |
Shivia
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 26 cze 2013, 23:17 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Gra w: Dark Souls
|
Witam, zaszczycę się tutaj pierwszym postem na forum o TES'ach. Trudno wybrać, bowiem dawno już nie grałam w Obliviona... się popsuło, aczkolwiek pamiętam, że najbardziej lubiłam przechadzać się z moim kuniem koloru srokatego po regionie zwanym Valus Mountains. Urzekło mnie miasto Cheydinhal i mały wodospad w drodze do niego. I jeszcze Blackwood, o! Oj, wiem że to nie za piękne miejsce, wszędzie mgła i duże chwasty, ale według mnie to było tak klimatyczne, że aż bałam się odejść na metr od miasta zwłaszcza, że grałam w to jak miałam 9-10 lat. 
|
|
Góra |
|
 |
Mihtein I
|
Tytuł: Re: Najciekawsze miejsca Napisane: 27 cze 2013, 17:01 |
|
Stand User |
 |
Dołączył(a): 08 kwi 2013, 16:53 Posty: 4482 Lokalizacja: Sprawdź w szafie
Gra w: wojny psychologiczne
|
A ja bardzo lubię widok Cesarskiego Miasta, samą Arenę za te ciekawe szlaczki na glebie... no i oczywiście miejscówki związane z questami Mrocznego Bractwa. Baaardzo klimatyczne
_________________ Remember to just have 1 waifu. Getting more waifu will destroy your laifu

|
|
Góra |
|
 |