Autor |
Wiadomość |
Coen
|
Tytuł: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 15 maja 2011, 21:00 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Seria Wiedźmin
|
Pisać, pisać jakie wg. Was jest najładniejsze miasto... Zacznę... Skingard. Czemu? Fajnie się w nim czuję i ma za murami winnicę ![Devil ]:->](./images/smilies/devil.png) . Ogólnie preferowałem zarobek poprzez alchemię, a teren był obfity w mi. te nieszczęsne winogrona. Fajnie się prezentuję i fajna chata do kupienia. Dalej, ruszać się bo forum nowe a nie ma kto spamować 

Wielki Komtur - Zakon Płonącej Róży "Zabić Wiedźmina - Kur*iego syna!"
|
|
Góra |
|
 |
|
Macrentofeth
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 16 maja 2011, 14:50 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 549 Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
|
Bruma. Definitywnie. Te nordskie miasto mnie tak zafascynowało i ogólnie spodobało się, że kupiłem tam dom, wyposażyłem (chociaż nie przelewało mi się w obku z kasą  ). No i Bruma sprawiła, że nie poddałem się stereotypom i nie zrezygnowałem z Obka, gdy już miałem to zrobić.. i tak gram do dziś 
|
 |
Feline
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 23 maja 2011, 21:20 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 08 kwi 2011, 20:25 Posty: 651 Lokalizacja: Podwarszawie
Gra w: Wiedźmin, TES IV i V, RDR, ME, AC, Portal 2
|
Myślałam o Skingradzie ale ten wariat łażący za tobą i karzący uganiać się za jakimiś mieszczanami mnie irytuje. Dlatego wybrałam Anvil. To takie spokojne miasto. Na zewnątrz świetny port i latarnia a wewnątrz ładne domy i spokojna atmosfera. Jedyny minus to mało sklepów tylko kowal i słabo zaopatrzony facet w porcie. Za to ze 4 gospody i fajne misje.
_________________ Aedd Gynvael - Mieszkaniec
|
|
Góra |
|
 |
Khan
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 30 maja 2011, 18:57 |
|
Casual |
 |
|
Miasta w Oblivionie były jak dla mnie bardzo małe i słabe w porównaniu do Morrowinda. Jednak jeśli miałbym wybierać to wybieram Chorrol  Najbardziej przypadło mi do gustu, sam nie wiem czemu. Bruma jakaś mała, Anvil, Bravil i Cheydinhal też, Cesarskie bezjajowe...
|
|
Góra |
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 03 lut 2012, 21:25 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04 Posty: 1384 Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
A jak się nazywało to miasto z ładnymi białymi domkami, z czarnymi deseczkami, gdzie hrabią był mroczny elf? Leyawiin? No to to.
|
|
Góra |
|
 |
PulseOfSk8
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 15 lut 2012, 12:41 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Dołączył(a): 11 lut 2012, 23:51 Posty: 50 Lokalizacja: Pod Warszawą ;)
|
|
Góra |
|
 |
Sun Shadows
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 18 lut 2012, 19:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 01 gru 2011, 17:04 Posty: 1384 Lokalizacja: Equestria
Gra w: Minecraft, Mount&Blade Warband, Zanzarah, Heroes V, i za niedługo Divinity II
|
Sun Shadows napisał(a): A jak się nazywało to miasto z ładnymi białymi domkami, z czarnymi deseczkami, gdzie hrabią był mroczny elf? Leyawiin? No to to. A jednak było to Cheydinhal. A więc Cheydinhal. 
|
|
Góra |
|
 |
Lu*
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 25 mar 2012, 11:45 |
|
Casual |
 |
 |
|
Moim zdaniem Cesarskie Miasto chociaż sama nie wiem xd Kilka razy się tam zgubiłam bo to dość duże miasto . Skingrad - wielki dom za ponad 20 k gildia magów , gildia wojowników hmm miasto jak miasto Bruma - miasto w którym ciągle pada śnieg , jest dom za ponad 8 k Nie no sama nie wiem /:
|
|
Góra |
|
 |
_Hrathen_
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 04 kwi 2012, 14:25 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Saga Mass Effect, Saga TES, Risen 2, LoL, DMC5, KotOR-y ;)
|
Bruma była bardzo ładna, Skindgrad też, imperial city.. no cóż, niezły przykład chwały Imperium [ale ja ich nie lubie ;D]
_________________ Arcymag Akademii, Herold Towarzyszy, Słuchacz Nocnej Matki, Szef Gildii Złodziei,Gromowładny, Ten-Który-Skopał-Alduina etc.etc.
|
|
Góra |
|
 |
Polkot
|
Tytuł: Re: Najładniejsze i najbardziej estetyczne miasto Napisane: 16 kwi 2012, 11:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 20 mar 2012, 13:19 Posty: 1180 Lokalizacja: Polska, Warszawa
Gra w: Skyrim
|
Anvil - przepiękna rezydencja (z duchami), sielski klimat, morze, latarnia, portowe knajpki, dużo ciekawych zadań (śledztw) oraz miła i rozsądna władczyni, a nieopodal miasta jest jedyna w Cyrodiil mistrzyni łuku dająca lekcje łucznictwa do 100  Na drugim miejscu postawiłbym Chorrol, wyłącznie za przepiękny ryneczek z wielkim starym drzewem, wieczorami jest tak klimatycznie że aż chciałoby się usiąść i odpocząć. No i w końcu Skingrad głownie za wielki dom z pokojówką i... piękny zamek na szczycie góry.
_________________ Odwiedź Dovahkiinę Mati lub obejrzyj na kanale YT:
|
|
Góra |
|
 |