Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 paź 2020, 03:50


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z niepojawiającym sie NPC
PostNapisane: 22 paź 2013, 14:05 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 05 lip 2012, 18:21
Posty: 124
Witam. Mam problem z npc - mianowicie, po zabiciu Strażnika Obłedu broniącego takich samych Wrót, nic sie nie stalo. Zdobylem klucze, poszedlem do drzwi - klikam a tu napis "Musze porozmawiac z Haskillem". Szukalem go wszedzie - nie ma go. W poradniku wyczytalem, ze powinien pojawic sie kolo mnie po zabraniu kluczy, jednak sie nie pojawil. Probowalem uzyc kodow zeby go przywolac, jednak nie dzialaja cos...

ma ktos rozwiazanie problemu?

_________________
.


Moje polonizacje modów do RimWorlda -> NEXUS


.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z niepojawiającym sie NPC
PostNapisane: 22 paź 2013, 18:50 
InSkyrim
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16
Posty: 685
Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
Ja jestem tuż po skończeniu Shivering Isles i powinno być tak jak w poradniku. Haskill powinien się pojawić przy tobie (na tym placu gdzie dwóch bram pilnował Gatekeeper). Grasz z jakimiś modami? Wczytaj wcześniejszy stan gry i zabij Gatekeeper'a jeszcze raz i zobacz, czy teraz Haskill się nie pojawi :)

_________________
Obrazek


YouTube: Assgard vas Neema
Steam: Assgard vas Neema Origin: Zwilku92 Uplay: Zwilku92 Xfire: Zwilku92


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z niepojawiającym sie NPC
PostNapisane: 22 paź 2013, 19:14 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 05 lip 2012, 18:21
Posty: 124
Są mody, ale zaden nie wymagajacy ani nie wplywajacy na ten dodatek. Natomiast problem polega na tym, ze nie mam wczesniejszego savea.

_________________
.


Moje polonizacje modów do RimWorlda -> NEXUS


.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules