Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 26 paź 2020, 20:03


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wywala z gry
PostNapisane: 28 paź 2013, 20:08 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 27 wrz 2012, 15:59
Posty: 337
Gra w: TES 3,4,5, Trylogia Mass Effect, Total War Empire, Total War Shogun 2
Witajcie!
Jestem w trakcie nagrywania lets play'u do gry Oblivion i mam następujący problem.
Gdy próbuję przejść z jednej lokacji do drugiej, wywala mnie z gry. Błąd oczywiście nie zawsze się pojawia, ale wystarczająco często bym nie mógł spokojnie nagrać 30 minut (po wywaleniu nie zapisuje tego co już nagrał action). Mam oficjalną wersję gry "czarne" wydanie ze wszystkimi dlc. Najpierw instalowałem dodatki, potem patcha z dołączonej płytki wprowadzającej polonizację. Instalowałem różne mody, ale obecnie wszystkie są "odhaczone" w plikach gry.
Z góry dzięki za pomoc
EDIT:
Reinstalowałem grę, czyszcząc wszystkie pliki by wymazać pozostałości po wszystkich modach. Instalowałem w kolejności: Gra, DLC, pach ENG 1.20416 (chyba, w każdym bądź razie najnowszy) i na końcu ten sam patch, lecz pl. Zauważyłem, że im mniejszy poziom grafiki, tym rzadziej wywala grę. Jednak nie daje to stu procentowej gwarancji (zacina się średnio co 15 minut) a jednocześnie nie mogę nagrywać lets playa z obliviona na najniższych detalach :(. PROSZĘ, POMÓŻCIE!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wywala z gry
PostNapisane: 05 kwi 2014, 18:19 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 04 kwi 2014, 23:29
Posty: 62
Gra w: Skyrim; Alone In The Dark; Aliens vs Predator
Zobacz ile masz pamięci RAM. Gra wywala ci prawdopodobnie dlatego, że masz jej za mało. Nie wiem jaki masz system operacyjny ale mając Windowsa 7 (wersja 64-bitowa) możesz mieć do 8 GB pamięci RAMu. Jeśli słabszy to jakieś 6. Poziom ustawień grafiki raczej nie rozwiąże problemu a jedynie sprawi, że będzie wywalać rzadziej.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules