Strona główna forum

Warownia Starego Morza

Nazwa użytkownika: Pamiętaj mnie
Hasło:
Teraz jest 15 wrz 2019, 12:47

Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 17 maja 2011, 19:56 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 17:04
Posty: 4
Gra w: Wiedźmin 2, nic innego się nie liczy xD
Mam taki problem, że kiedy w trybie medytacji najeżdżam myszką na drzewka rozwoju alchemika, szermierza i maga, to pokazuje napis schemat zablokowany no i oczywiście pytanie brzmi kiedy/czy będę mógł tego używać? Zaznaczam, że mam 6 lv i trening prawie cały zrobiony na poziom 1.

_________________
"Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo." Phil Bosmans


Góra
 Zobacz profil  
 
Avatar użytkownika
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 17 maja 2011, 19:58 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 maja 2011, 12:13
Posty: 4
Problem leży właśnie w tym 6 lvl - musisz mieć 7 i 6 rozdanych talentów w drzewko podstawowe.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 17 maja 2011, 20:06 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 17:04
Posty: 4
Gra w: Wiedźmin 2, nic innego się nie liczy xD
Mhm dzięki, czyli wystarczy wbić 7lv i rozwinięty trening, to zaraz pójdę do lasu sobie poexpić (nawyk z gier MMORPG) ;p

_________________
"Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo." Phil Bosmans


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 18 maja 2011, 12:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 12:01
Posty: 3
Witam,
podepnę się do tematu.
Mam taki problem, moja postać posiada talenty ale nie mogę wykupić za nie umiejętności - drzewko rozwoju w ogóle nie reaguje jak się zatwierdza wybór, coś jakby się zacięło. Może ktoś mi pomóc, zanim napiszę do CD Projekt?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 18 maja 2011, 13:23 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 12:16
Posty: 2
Mam dokładnie tak samo nie mogę wejść w tryb medytacji ani rozdać talentów. Klikam ctr wyświetla mi się opcja medytacji, ale nie da się w to kliknąć można jedynie znaki sobie wybrać. Tak samo jak klikam C otwiera się okno umiejętności. Wybieram te treningowe przybliża mi się całe drzewko i dalej nic ani prawy klawisz ani lewy ani enter nijak nie mogę wykupić. Jedynie opisy mogę poczytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 18 maja 2011, 16:31 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 12:01
Posty: 3
To dobrze, że chociaż nie jestem jedyny

P.S.
Spróbowałem przygodę od nowa, zdobyłem 1. talent i dalej to samo. Dodam, że grałem na trudnym. Próbowałem wykupić umiejętności na poziomie normalnym i wszystko jest w porządku. Może to problem tylko poziomu trudnego?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 18 maja 2011, 17:04 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 12:16
Posty: 2
szlag by to gram właśnie na trudnym a nie chce mi się zaczynać od nowa na łatwym teraz bo jestem w 1 akcie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 18 maja 2011, 18:01 
El Bastardo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 1357
Lokalizacja: Stalowa Wola
Gra w: Klasy
Możesz zmienić trudność gry w menu opcje->rozgrywka

_________________
heheszki.
Aedd Gynvael - Arcymistrz; Założyciel Miasta


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 18 maja 2011, 18:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 12:01
Posty: 3
Zrobiłem tak jak zaproponował Gawith, czyli zmieniłem poziom z trudnego na normalny w czasie rozgrywki i w panelu rozwoju postaci pojawiła się możliwość wykupu umiejętności.
Wykupiłem umiejętność, po czym wyszedłem z powrotem do rozgrywki i zmieniłem w menu opcje->rozgrywka poziom na poprzedni, czyli trudny. Wszedłem jeszcze raz w panel rozwoju postaci i opcja wykupu zniknęła, ale umiejętność zakupiona poprzednio pozostała.

Czy powinienem zgłosić to do CD Projekt? Bo na dłuższą metę to trochę niewygodne, tak zmieniać te poziomy.

P.S. Dzięki Gawith


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z rozwojem postaci
PostNapisane: 19 maja 2011, 07:38 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 maja 2011, 15:55
Posty: 7
potem problem znika, miałem go w prologu jak niedaleko byli wrogowie, czyli niemal cały czas. We Floatsam już tego problemu nie było.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules