Teraz jest 29 sty 2022, 11:57
Nazwa użytkownika: Pamiętaj mnie
Hasło:


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 14 lis 2010, 11:22 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 lis 2010, 09:38
Posty: 3
Czy ktoś byłby zainteresowany grą przez Xbox Live w Fable III?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 14 lis 2010, 12:07 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lis 2010, 18:27
Posty: 27
Lokalizacja: Thessaloniki
Gra w: Fable3 Assassin's Creed 2
Ja chce zrobić calaczka, więc kilka osiągnięć tak czy siak musze wykonać wspólnie z innym graczem. Tutaj pojawia się problem -> nie wiem, czy podczas ostatniej aktualizacji Xboxa wystąpił jakiś problem z komunikacją? Kiedyś rozmawiało się dobrze wraz z innymi graczami - teraz słychać jakby śpiewającego robota! Gra się fatalnie, bo nie ma możliwości komunikacji z drugim graczem (tekstowa trwa za długo - nie mam klawiatury).

Ja się piszę na rozgrywki online. Dodatkowo brakuje mi też kilku aczków w Fable 2, więc to też możemy zaliczyć grając online.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 14 lis 2010, 17:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 lis 2010, 09:38
Posty: 3
Chętnie z tobą zagram, sam mam problemy ze słuchawkami (pożyczyłem je koledze), kiedy miałbyś czas na rozgrywkę?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 14 lis 2010, 21:22 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lis 2010, 18:27
Posty: 27
Lokalizacja: Thessaloniki
Gra w: Fable3 Assassin's Creed 2
Właściwie codziennie wieczorami jestem dostępny. Obecnie pogrywam w Assassin's Creed 2, lecz zmiana płyty na wspólne wojaże po Albionie to wręcz konieczność ;) Jutro mam sesję wieczorną, więc odpada, ale już po jutrze -> pisz na PW.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 15 lis 2010, 19:22 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 lis 2010, 18:52
Posty: 118
Gra w: Fable 3 , Halo Reach , Assasin Creed Brotherhood
Ja niedlugo se sprawie internet wiec bede mial xbox live . Ciekawi mnie jakie sa rasy psow w tym dodatku Fable 3 .

_________________
Pies najlepszym przyjacielem gracza Fable :P .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 15 lis 2010, 22:59 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lis 2010, 18:27
Posty: 27
Lokalizacja: Thessaloniki
Gra w: Fable3 Assassin's Creed 2
Dzisiaj miałem pierwszą, poważniejszą sesję w trybie multi online. Grało się przyjemnie, kilka aczków zaliczyłem. Jednak nie wiem co to spowodowało, ale pojawił się pewien błąd. Mianowicie pobraliśmy się przed Demonicznymi Wrotami w dolinie Mistpeak i później spłodziliśmy dziecko. W tym momencie bohaterka dosłownie zniknęła po narodzinach przenieśliśmy się do nowego, rodzinnego domu i bohaterka stała się jakby zwykłą wieśniaczką, a w samym świecie sterowano dawniejszą postacią-> było widać tylko jej ślady stóp. Moja postać i oba psy biegały bez problemów.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 16 lis 2010, 19:43 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 lis 2010, 18:52
Posty: 118
Gra w: Fable 3 , Halo Reach , Assasin Creed Brotherhood
A przy tych wrotach nie trzeba bylo miec xbox live , ja otworzylem bo zrobiłem tak : stworzylem drugie konto i tam druga postac w Fable 3 , wziolem w multiplayer gralem obydwiema i wystarczylo pare gestow zrobic jak grac w łapki czy objąć .

_________________
Pies najlepszym przyjacielem gracza Fable :P .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 13 lip 2011, 14:47 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lip 2011, 14:07
Posty: 12
Ja także bym zagrał bardzo chętnie, tylko najpierw musze naprawić błąd z nową aktualizacją xbox LIVE (wywala mi błąd).Więc możliwe że dopiero w przyszłym tygodniu :)

_________________
Honor to stroma wyspa bez brzegów, nie można na nią wrócić, gdy ją już się opuściło.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 24 mar 2012, 21:25 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 mar 2012, 16:14
Posty: 209
Czy grając przez LIVE'a jest możliwość , wybrania sobie gracza Polaka ?
Czy lecimy tzn na "ślepaka" ?

_________________
Imię : Alice Shepard
Rodowód : Ziemia
Reputacja : Bohaterstwo
Klasa : Adept
Strata Bojowa : Ashley Williams


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra przez Xbox LIVE
PostNapisane: 23 sty 2013, 11:49 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 sty 2013, 11:36
Posty: 2
Witam. Jestem tu nowy. Jestem kompletnym laikiem. Niedawno zakupiłem konsole pożyczyłem od kumpla fable 2 i 3 obecnie gram w 2. Moje pytanie co mogę zrobić żeby grać w sieci. Potrzebny jest jakiś kod produktu, czy w ogóle jest możliwość grania po sieci skoro fable nie jest moje i kod był już wykorzystany, czy w ogóle jest jakiś kod. Szukałem wszędzie jakiś informacji i nic nie znalazłem. Proszę o jakieś info :). Wiem pytanie może głupie i liczę się z tym że nie będzie odzewu, ale na prawdę nic nie wiem w tym temacie a bardzo mnie to ciekawi, bo gra bardzo mi się spodobała. To że muszę mieć konto GOLD to wiem ale co dalej?:)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules