|
Autor |
Wiadomość |
michałedek
|
Tytuł: Re: Opinie o Mass Effect 3 Napisane: 21 sty 2018, 15:51 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
|
Ale i tak zakończenie jest złe, choć to prawda, że gra z Extended Cut wygląda lepiej niż przed pojawieniem się tego dodatku.
_________________ Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz! Shepard: Już mi lepiej.
Origin: michaledek
|
|
Góra |
|
 |
|
szatanista
|
Tytuł: Re: Opinie o Mass Effect 3 Napisane: 07 lut 2018, 21:15 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Ja ostatnio zainstalowałem EGM + MEHEM + CEM (do tego opcja, że DLC Cytadela uaktywnia się po pokonaniu Żniwiarzy) i powiem jedno: wreszcie po skończeniu trylogii nie chodzę tydzień jak narkoman na głodzie nie mogąc znaleźć sobie miejsca.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=U1k9gqa6YG0
Shepard: Jestem prosty chłopak ze wsi. Nie wierzę w kosmitów. Wierzę w czary i zabobony.
|
|
Góra |
|
 |
locarno
|
Tytuł: Re: Opinie o Mass Effect 3 Napisane: 19 lut 2018, 23:07 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
Co dokładnie daje ten EGM ?
|
|
Góra |
|
 |
szatanista
|
Tytuł: Re: Opinie o Mass Effect 3 Napisane: 20 lut 2018, 22:50 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Expanded Galactic Mod - zrebalansowane zasoby wojenne, trochę klimatycznych misji tekstowo-zbierackich, możliwość zaproszenia postaci romansowej do kajuty w każdym momencie, nowe pancerze, kilka nowych giwer, implantów Protean, strzelnicę w hangarze promów, Fornaxa... ten mod to trochu coś jak Restoration Project do Fallouta 2.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=U1k9gqa6YG0
Shepard: Jestem prosty chłopak ze wsi. Nie wierzę w kosmitów. Wierzę w czary i zabobony.
|
|
Góra |
|
 |
Lucek
|
Tytuł: Re: Opinie o Mass Effect 3 Napisane: 10 gru 2019, 13:14 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
W ME3 jest w opcjach możliwość wyboru trybu gry "bez podejmowania decyzji". Zastanawiam się czy ktokolwiek wybrał ten tryb, a jeśli tak to jakie wrażenia?
|
|
Góra |
|
 |