Teraz jest 20 lis 2018, 14:07


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wersja językowa ME2 a DLC
PostNapisane: 22 gru 2012, 21:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 gru 2012, 21:39
Posty: 2
Witam serdecznie,
Chcę kupić ME2 na Origin bo dziś jest promocja. Jednak są 2 wersje. Zwykła PL oraz DELUXE ale angielska. Wyczytałem, że są jakieś problemy z DLC a wersją PL czy to prawda, lepiej kupić angielską? Czy wszystkie DLC działają normalnie na każdej wersji?
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja językowa ME2 a DLC
PostNapisane: 22 gru 2012, 21:56 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 10 lut 2012, 17:27
Posty: 2511
Lokalizacja: od Shadow Brokera
Shadow Broker i Arrival oficjalnie nie działają z polską wersją językową, ale wystarczy użyć fanowskiego instalatora i chodzą jak złoto.

_________________
Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja językowa ME2 a DLC
PostNapisane: 22 gru 2012, 21:58 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 gru 2012, 21:39
Posty: 2
Dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź Narmeril, bardzo dziękuję! Pozdrwiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja językowa ME2 a DLC
PostNapisane: 23 gru 2012, 10:44 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 maja 2011, 17:38
Posty: 209
Lokalizacja: Tarnobrzeg
W razie czego jest jeszcze taki program, który po zainstalowaniu gry i DLC daje wybór zainstalowania przeróżnego języka w grze.

- Wersja pełna polska
- Wersja pełna angielska
- Wersja z angielskimi głosami i polskimi napisami (kinowa).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja językowa ME2 a DLC
PostNapisane: 28 gru 2012, 23:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 kwi 2012, 11:48
Posty: 9
Z ciekawości, co to za program Note?
Znam patent ze zmianą nazw plików odpowiedzialnych za podkład i napisy ( a raczej znałam bo skleroza już zapomniała, a zaraz jej się znów przyda!).
Jednak o takim programiku pierwsze słyszę :)


Z góry dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja językowa ME2 a DLC
PostNapisane: 29 gru 2012, 10:46 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 maja 2011, 17:38
Posty: 209
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Nie pamiętam jego nazwy, bo sobie zmieniłem sam nazwę, ale to jest tak, że odpala się go i uruchamia się instalator. Potem wybiera się daną wersję jaką chcemy zainstalować (podałem wybory wyżej) i instalujemy i mamy wybrany język w grze :P.


Edit:

Mass Effect 2 LST


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules