Teraz jest 17 lis 2018, 11:41


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 11 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 05 cze 2013, 06:21 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
Czy jest jakiś sposób by ME2 nie potrzebowała płyty? Zarówno ME1 jak ME3 uruchamia się bez niej a ja nawet nie mam stałego napędu i za każdym razem muszę podłączać przez USB.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 05 cze 2013, 07:51 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 07 kwi 2012, 12:27
Posty: 608
Gra w: Serie mass effect, Dragon Age,Freespace Hearts of Iron II
jeśli masz orgina to możesz zarejestrować grę na orginie potem pobrać cyfrową wersje i grać bez płyty

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 05 cze 2013, 09:34 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 maja 2011, 17:38
Posty: 209
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Wystarczy crack, który wkleja się do folderu z grą. Jeśli szukasz takiego cracka, to napisz na PW, a Ci wyślę.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 05 cze 2013, 11:09 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
chaszcz napisał(a):
jeśli masz orgina to możesz zarejestrować grę na orginie potem pobrać cyfrową wersje i grać bez płyty

Zrobiłem tak ale co z tego? Po wymianie komputera ściągnął się Dragon Age 2 i Mass Effect 3 ale ME2 już nie.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 05 cze 2013, 11:16 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
utrivv napisał(a):
chaszcz napisał(a):
jeśli masz orgina to możesz zarejestrować grę na orginie potem pobrać cyfrową wersje i grać bez płyty

Zrobiłem tak ale co z tego? Po wymianie komputera ściągnął się Dragon Age 2 i Mass Effect 3 ale ME2 już nie.

Pobierz ręcznie ?

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 05 cze 2013, 12:35 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
Ale problem w tym że w originie w ogóle nie widzę tej gry. Pewnie coś zrobiłem nie tak.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 06 cze 2013, 08:53 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
"widzę" już ME2 w Originie ale jakoś nie może sobie poradzić z synchronizacją plików więc boję się zawierzyć "ściąganej" wersji. Czy ktoś z forumowiczów dokonał już takiej operacji? Rozumiem że przed pobraniem muszę deinstalować to co mam w tej chwili?

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 06 cze 2013, 10:30 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 07 kwi 2012, 12:27
Posty: 608
Gra w: Serie mass effect, Dragon Age,Freespace Hearts of Iron II
ja zrobiłem odinstalowywałem jednak z tego co pamiętam utraciłem jedngo save z polskiej wersji bo przy okzji zmieniałem wersję językową

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 09 cze 2013, 13:29 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Jest możliwe granie bez płyty za pomocą tzw. mini image instalujesz emulator napępów np. Daemon Tools montujesz ten obraz płyty i śmiga.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 NO CD
PostNapisane: 10 cze 2013, 07:47 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, 09:15
Posty: 191
Lokalizacja: Ambergris
Gra w: HoMM WOG
Z doświadczenia wiem że czasem wirtualne napędy uniemożliwiają grę w pewne tytuły więc wolę na razie nie stosować.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 11 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules