Teraz jest 14 lis 2018, 20:43


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziwny problem na Originie z Mass Effect 2
PostNapisane: 02 cze 2014, 15:36 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2013, 20:59
Posty: 190
A mógłbyś na "gołej" grze wgrać save'a, wyjść, potem zainstalować dodatki i spróbować? Może to coś da? Ew. zadzwoń do pomocy technicznej. ^^

//Btw, @Dragon05 ... też jesteś fanem Pokemonów czy ten Charizard jest tylko dlatego, bo jest smokiem? ^^ //

_________________
ObrazekObrazek
Obrazek
>klikajcie oglądajcie uczcie się by<
Skajp - N7GrzyboweŚwiatło41, GG - 9884858


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem na Originie z Mass Effect 2
PostNapisane: 04 cze 2014, 17:12 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 cze 2013, 23:30
Posty: 212
Gra w: Mass Effect,Skyrim,Mafia II,Assasins Creed,Tera Online,League of Legends <3
Już uporałem się z problemem.
Ja posiadam ME2 w wersji origin (cryfrowej) i pudełkowa.
Próbowałem z pudałkowej,ale to nic nie dawało,ale raz spróbowałem i ogólnie przy instalacji kod sam się wpisywał i był inny niż na pudełku,nie wiem jakie to ma znaczenie,ale wpisałem kod z pudełka i wszystko jest ok :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules