Teraz jest 14 lis 2018, 20:13


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Import ME 2 do ME 2 i brak mocy dodatkowej
PostNapisane: 24 lis 2014, 12:58 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2013, 11:15
Posty: 57
Chciałam sobie przypomnieć ME 2 na wyższym stopniu trudności i ze zdziwieniem zauważam, że przy tworzeniu postaci (w projekcie Łazarz) nie mogę wybrać mocy dodatkowej, a ponoć powinno się dać.
Gram żołnierzem, poziom 30.
Ktoś wie, czy coś się zmieniło, czy to jakiś bug może?
No i czy da się to jakoś naprawić?

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import ME 2 do ME 2 i brak mocy dodatkowej
PostNapisane: 24 lis 2014, 17:25 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
Nie jestem pewien, ale chyba dopiero na statku, jest taka możliwość.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import ME 2 do ME 2 i brak mocy dodatkowej
PostNapisane: 24 lis 2014, 17:38 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
Benioxxl, na statku nie ma takiej możliwości. Dopiero w trakcie "ożywiania" Shepa jest możliwość wyboru klasy, wyglądu i mocy dodatkowej. Sama akcja na Normandii służy jako taki prolog.

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import ME 2 do ME 2 i brak mocy dodatkowej
PostNapisane: 24 lis 2014, 17:51 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
Myślałem, że dopiero na nowej Normandii, ale dawno nie grałem w dwójeczkę.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import ME 2 do ME 2 i brak mocy dodatkowej
PostNapisane: 24 lis 2014, 19:40 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2013, 11:15
Posty: 57
Dziękuję za pochylenie się nad problemem i dodam, że sprawa się rozwiązała. Problem był w uszkodzonym profilu. Nie było żadnych osiągnięć ze starszej gry. Nawet z werbunku, więc gra "stwierdziła", że nie może mi dać dodatkowej mocy.
Na szczęście miałam kpię profilu i wszystko wróciło do normy.
Moc przy nowej grze+ dostaje się już przy rekonstrukcji Sheparda, na samym początku gry.
Z ciekawości sprawdzę jeszcze, bo chciałam zmienić klasę, czy po eksporcie z ME1 i następnej grze też dostaje się do wyboru moc.
Temat do zamknięcia i otworzenia, gdy będzie ktoś miał podobny problem. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules