Teraz jest 17 lis 2018, 11:23


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 21 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:22 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
A przy dodawaniu kodu wyskoczył jakiś błąd, czy normalnie przyjęło.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:22 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
Sprawdź na jaką platformę ci wyświetla gry. Upewnij się też czy na pewno dodałeś ME2 do Origina.

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lut 2015, 21:30
Posty: 15
Gra w: Mass Effecty
Ja załączam Origin, wpisuje dane i niby pokazuje mi w tych mini ikonkach, że jest załączony, ale gdy chce wyświetlić ekran startowy Origina, to nic się nie pokazuje :(.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:30 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
Chyba zacząłbym od restartu komputera.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:41 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lut 2015, 21:30
Posty: 15
Gra w: Mass Effecty
Teraz pisze z telefonu. Komputer juz mi sie 30 min wylacza... co robic? Zaraz zwariuje chyba...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:43 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
komputer powinien mieć taki przycisk "reset", ewentualnie można pozbawić go prądu na chwilkę ;)

możliwe, że pobierał wcześniej aktualizację, dlatego tak długo to trwa.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Ostatnio edytowano 06 lut 2015, 22:45 przez benioxxl, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lut 2015, 21:30
Posty: 15
Gra w: Mass Effecty
Dobra, musialem plytke z napedu wyciagnac... Jutro dam znac co i jak bo dzisiaj juz nie dam rady :).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lut 2015, 21:30
Posty: 15
Gra w: Mass Effecty
Co do tych resetow, to zawsze bylem przeciw nich, albo wylaczania z pradu. Kiedys cos tam przeczytalem, ze to psuje jakies tam rzeczy w kompie i wogole... takie tam. Ale problem rozwiazalem, wystarczylo wyciagnac ta zarysowana plytke ;).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 06 lut 2015, 22:49 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
Jeśli nic nie pomoże, to spróbuj też włączyć origin przy wyłączonym antywirusie i zaporze.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Plik movies.rara
PostNapisane: 07 lut 2015, 13:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lut 2015, 21:30
Posty: 15
Gra w: Mass Effecty
Dobrze, Origin działa. Teraz pobieram gierke, zobaczymy co z tego będzie :).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 21 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules