Teraz jest 13 lis 2018, 02:03


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Błąd przy wlocie w omega4
PostNapisane: 18 mar 2015, 20:15 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
@up
Faktycznie pamiętam taki przypadek.

A wracając do tematu, alternatywną metodą jest przejście tego filmiku przez innego gracza, musiałbyś udostępnić save i napisać wszystko o swojej wersji gry(jakie DLC itp.) drugi gracz musi mieć identyczne dodatki, inaczej nie wczyta się stanu gry.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd przy wlocie w omega4
PostNapisane: 22 mar 2015, 14:11 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 mar 2015, 18:52
Posty: 3
Zadziałało zmniejszenie wszystkiego jak i uruchomienie gry w oknie.
Dziękówa za pomoc !
Gram już sobie w ME3 ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules