Teraz jest 14 lis 2018, 20:37


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 23 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 19:23 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 500
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Witam. Mam problem z płynnością w ME2. Kłopoty zaczynają się już w główny menu, wszystko się bardzo zacina, wybranie jakieś opcji to katorga. Ponadto nie ma tła, są napisy w ,,ramie'' komputera a na ich tle czerń tak jak na reszcie obrazu. Nie wiem co zrobić, nigdy czegoś takiego nie miałem. Mam nowy komputer i postanowiłem ponownie przejść sagę ale widzę że to nie będzie takie proste. Mój komp:
Procesor: Intel i5 4690K 3.50GHz- czterordzeniowy
Karta graficzna: GeForce GTX 970 4GB
12GB RAM
Proszę i z góry dziękuje za pomoc ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 19:39 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sty 2013, 20:11
Posty: 1816
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
Gra oryginalna?

_________________
Obrazek

Polecam gierkę ;)

Shep: Ha!
Kasumi: Znalazłeś próbkę DNA?
Shep: Nie, kartę kredytową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 19:50 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
@up, widzę, że nie mogłaś się oprzeć przed zadaniem tego pytania ;)

EDIT:
@Marek1220, robiłeś czystą, nową instalację, czy przenosiłeś jakieś pliki ze starego kompa

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 20:23 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 500
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Wszystko od nowa, na czysto z Origina


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 20:32 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 mar 2014, 23:49
Posty: 23
Lokalizacja: Lisów
Gra w: różne różności ostatnio DA: Inkwizycja, Armored Warfare
osobiscie sprobowalbym odpalic jako administrator i/lub w trybie zgodnosci z win7 lub XP

_________________
It's so much easier to see the world in black and white.
Grey? I don't know what to do with gray...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 20:58 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 500
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Tego próbowałem w pierwszej kolejności ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 21:12 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 09 maja 2015, 20:25
Posty: 33
Może Windowsa masz zasyfionego ?.Wszystkie sterowniki masz zainstalowane ?.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 21:16 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 500
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Tak. Reszta gier śmiga bez zarzutu. Wiedźmin 3 na ultra bez jakichkolwiek problemów, tak samo Inkwizycja, reszta gier jest mniej zasobożerna ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 22:19 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2011, 13:39
Posty: 1241
Reinstal gry pewnie też robiłeś, spróbuj może przy wyłączonym antywirusie, zaporze.

_________________
N7 HQ
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect 2 zacina się
PostNapisane: 15 paź 2015, 22:22 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 500
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Z antywirusem nie próbowałem, zaraz sprawdzę.

EDIT: To samo...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 23 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules