Teraz jest 13 lis 2018, 01:56


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Texture Failure w ME2
PostNapisane: 22 sty 2017, 21:55 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2016, 13:00
Posty: 42
Lokalizacja: Szczecin
Otóż zacząłem grać w ME 2 wersja Steam. Zaimportowałem prawidłowo postać z ME 1 i niestety podczas gry już na początku mam takie dziwne dwie ikony które wyświetlają się przy wyborze broni - Nic nie instalowałem żadnych modów :(. I nie wiem co jest grane.

To są jakby takie ikony nieaktywne i pisze Texture Failure. Jak to naprawić? Nie mam żadnego DLC do ME 2. Wygląda to jak na tym screenie https://i.redditmedia.com/4LKdzrf463UGn ... a3a74adcee. Oczywiście to nie mój screen.

Mogę z tym błędem grać ale czy nie jest to jakiś błąd importu postaci? Nie chcę by w połowie gry wyszły inne kwiatki psujące grę.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Texture Failure w ME2
PostNapisane: 23 sty 2017, 19:54 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2014, 13:45
Posty: 336
Lokalizacja: Malmö
Gra w: ME Andromeda, Warframe
Zaimportowałeś profil ściągnięty z neta?

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules