Teraz jest 21 lis 2018, 17:17


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Import postaci z ME1
PostNapisane: 03 lis 2011, 11:53 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 paź 2011, 12:32
Posty: 7
Witam! Mam problem otoz nie moge importowac swojej postaci z ME1 do ME2:/ Daje import ale nic mi sie nie wyswietla... Czy to przez to ze zaczalem grac w ME1 drugi raz ta sama postacia i nie ukonczylem jeszcze gry? Prosze o odp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 03 lis 2011, 12:01 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
A używałeś "kopiowania zapisów gry z ME1" w konfiguratorze gry? Dopóki nie przekopiujesz ich przez konfigurator ME2 to nie pojawią w menu importu w grze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 03 lis 2011, 12:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 paź 2011, 12:32
Posty: 7
Nie uzywalem:/ dobra zaraz postaram sie to zrobic napisze czy sie udalo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 03 lis 2011, 12:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 paź 2011, 12:32
Posty: 7
Ok mam dzieki:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 03 lis 2011, 16:26 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 mar 2011, 12:53
Posty: 4202
Lokalizacja: Poznań
Gra w: DA,ME,LiS,TWD,OW,CS
Edytuj posty :)

_________________
Steam:Damix22|CD-Action|Social BioWare|Last.fm|ESL|
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 14 lis 2013, 10:34 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 lis 2013, 10:26
Posty: 2
Lokalizacja: Łódź
Gra w: Mass Effect 2, Tera Online
Przyznam, że mam podobny problem. Wczoraj skończyłam ME i od razu pobrałam z Origin ME2... najpierw problemem była wersja językowa, ponieważ za nic nie mam ochoty grać w wersję spolszczoną, ale to udało mi się samej rozwiązać. Gorzej z importem save'ów z ME. Gdy próbuję użyć narzędzie MEConfig do odnalezienia lokalizacji zapisów z jedynki, po zapisaniu ustawień gra nie chce się uruchomić. Nie wiem czy problemem tutaj jest samo narzędzie do konfiguracji, czy też to, że w jedynkę grałam po francusku i save'y są w jakiś sposób niekompatybilne. Obecnie pobieram grę na nowo jako że przestała się uruchamiać po użyciu Config'a, a naprawa instalacji nie pomogła. Znalazłam też takie oto informacje na stronie BioWare: http://answers.ea.com/t5/Mass-Effect-2/ ... 84#U751184 . Wypróbuję to jak tylko skończy się instalacja. Jeśli jednak ktoś miałby jakieś wskazówki odnośnie rozwiązania mojego problemu, byłabym bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam
Magda


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 24 lis 2013, 02:02 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lis 2011, 17:30
Posty: 22463
Po pierwsze: przeniosłaś save do ME2?
Jeśli tak, sądzę, że to przez wersję językową.

_________________
Tinka
Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.

Błąd Czasu
Jedz jak oni.
Kochaj to co oni.
I żyj tak jak oni.
Ubieraj się jak oni.
Jedź razem z nimi.
I bądź razem z nimi.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Import postaci
PostNapisane: 20 cze 2014, 17:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 20 cze 2014, 15:49
Posty: 1
Dzień dobry mam pytanie jak przenieść moją postać z me do me 2


PS. platforma PC ( Origin )
Z góry dziękuje i proszę o szybką odpowiedz :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 21 cze 2014, 18:48 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Scaliłem wątki. Sprawdzaj najpierw, czy nie istnieje podobny temat do Twojego problemu.

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import postaci z ME1
PostNapisane: 22 cze 2014, 18:40 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24
Posty: 7339
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Kepason łączy wątki. :rotfl:

Przepraszam, musiałam. Skojarzyło mi się.

_________________
To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec


Obrazek

Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules