Teraz jest 21 lis 2018, 17:24


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 25 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Obraz płyty
PostNapisane: 03 sty 2012, 21:27 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Czy wie ktoś jak stworzyć obraz płyty z Mass Effecta 2. Nie chcę cały czas wachlować tą płytką, bo jest dla mnie cenna. Próbowałem przez Daemon Tools lite ale cały czas wariuje i nie chce zamontować obrazu...

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 03 sty 2012, 21:34 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
Mogę ci podesłać "fałszywy obraz" - nie dużo zajmuje, a gra myśli że płytka w napędzie - sam używam dla świętego spokoju :). Bo o to ci chodzi rozumiem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 03 sty 2012, 21:35 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Bardzo chętnie :) na maila?

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 03 sty 2012, 21:39 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
O już wysłany, pobierz z tego linka - rozpakuj, zamontuj (może wyskoczyć błąd przy autoodwtarzaniu, ale nie ma się czym przejmować - po prostu go zamknij), później możesz spokojnie grę włączyć. A płytka się oszczędza.
- DELETED -

EDIT: Link usunięty, bo rzecz do niecnych celów przez osoby nie posiadające oryginała może zostać użyta :policjant:.


Ostatnio edytowano 03 sty 2012, 22:36 przez jcraft, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 03 sty 2012, 21:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Dziękuję, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi ^^

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 03 sty 2012, 21:51 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Śmiga jak Normandia z przekaźnika masy. Jeszcze raz dzięki wielkie :D

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 19 sty 2012, 16:13 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2011, 11:28
Posty: 1149
Wystarczyło ściągnąć sobie program o nazwie Alcohol 120% i zrobić obraz płyty. Zero kombinowania. Sam tak zrobiłem, bo już jedną płytę z ME2 straciłem, na szczęście EA mi ją wymieniła. Teraz dla bezpieczeństwa korzystam tylko z obrazu, a płytka jest bezpieczna w pudełku. Po wyjściu ME3 mam zamiar zrobić to samo.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 19 sty 2012, 17:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sie 2011, 15:01
Posty: 1165
Lokalizacja: normandia
Gra w: ME1,ME2,AC:B,U2,zbiera na:ME3
I tak już po ptakach więc ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 19 sty 2012, 17:58 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2011, 11:28
Posty: 1149
Zawsze się może komuś przydać taka informacja :).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 19 sty 2012, 18:57 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
Szakal napisał(a):
Wystarczyło ściągnąć sobie program o nazwie Alcohol 120% i zrobić obraz płyty. Zero kombinowania. Sam tak zrobiłem, bo już jedną płytę z ME2 straciłem, na szczęście EA mi ją wymieniła. Teraz dla bezpieczeństwa korzystam tylko z obrazu, a płytka jest bezpieczna w pudełku. Po wyjściu ME3 mam zamiar zrobić to samo.

W przypadku ME3 płytka będzie konieczna tylko do instalacji... albo nawet do tego nie będzie potrzebna jeśli ktoś chce - wystarczy wklepać CD-KEY do Origina i ME3 po prostu można zainstalować z serwera EA.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 25 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules