Teraz jest 15 lis 2018, 10:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 25 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 02 lut 2012, 10:46 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 05 gru 2011, 12:48
Posty: 54
Warto dodac ze Alcohol 120% nie jest darmowy i kosztuje wiecej niz kolekcjonerka ME3. Choc jest wiecej wart, wiec to zrozumiale :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 02 lut 2012, 15:02 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2011, 11:28
Posty: 1149
Jest wersja testowa, która działa 30 dni. Więc spokojnie można zrobić obraz płyty, a po zakończeniu okresu testowego zamontować go np. w deamon toolsie, który to program jest już w pełni darmowy.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 02 lut 2012, 22:02 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sty 2012, 12:44
Posty: 95
Lokalizacja: Ziemia ; )
Gra w: Mass Effect 2, TES V Skyrim, Wiedźmin 2
Ja od siebie tylko dodam, że posiadanie pirata ME 2 w sytuacji kiedy można mieć tą grę już za 28 zł na Origin, uważam za skandaliczne :zly:

_________________
Origin: patroll007 I

„Demokracja nie jest ustrojem idealnym, ale jest najlepszy, jaki dotychczas istnieje” W. Churchill


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 02 lut 2012, 22:14 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
A kto tu pisał o piratach?

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 03 lut 2012, 10:06 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2011, 11:28
Posty: 1149
Pato007 nikt tu nie piszę o piratach tylko o tworzeniu obrazu płyty, do użytku własnego, z legalnie posiadanej kopii gry ^^ .

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 10 lut 2012, 08:02 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lut 2012, 20:47
Posty: 282
Wczesiej, przed instalacja robilem obrazy plyt w StarBurn i z nich instalowalem uzywajac Deamona - tez mi bylo zal "wachlowac" oryginalami:).

Kilka dni temu reinstalowalem winde i przez przypadek odpalilem ME1 bez plyty w napedzie, az sam sie zdziwilem wiec od razu ME2 tez sprawdzilem - to samo, wiec gram bez plyt. Gry mam oryginalne wiec chyba nie powinny dzialac bez plyty? Ciekawe co sie zepsulo ze dziala...:)

_________________
Origin: Kazu1a
N7 - HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 10 lut 2012, 11:18 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Me 1 działa bez płyty zawsze, ale dwójka to pierwsze słyszę :)

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 10 lut 2012, 11:40 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lut 2012, 20:47
Posty: 282
Sorry, juz doszedlem dlaczego dziala bez plyty. Ze wzgledu na Arrival zapomnialem ze ME2 instalowalem z innego zrodla niz oryginal ;).

_________________
Origin: Kazu1a
N7 - HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 18 lut 2012, 13:16 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Mam pewien problem od wczoraj, nie jest on duży ale może ktoś się orientuje w czym rzecz. Otóż od wczoraj nie mogę uruchomić ME 2 przez origina na którym je zarejestrowałem. Wyświetla się kominikat - "Mass Effect 2 przestał działać" i pokazuje się to zanim jeszcze gra się uruchomi. Za to kiedy uruchamiam poza Originem to gra włącza się normalnie.

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obraz płyty
PostNapisane: 18 lut 2012, 18:06 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lut 2012, 20:47
Posty: 282
a po co me2 chcesz przez origina wlaczac?

_________________
Origin: Kazu1a
N7 - HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 25 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules