Teraz jest 20 lis 2018, 21:06


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 6   [ Posty: 56 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 09 kwi 2012, 14:21 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 maja 2011, 23:19
Posty: 17
Ok dzięki ;)

Co do sava to tak wybrałem Sava z jedynki by wgrać do 2 ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 22 cze 2012, 18:41 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 18:05
Posty: 13
Lokalizacja: Rybnik
Gra w: Mass Effecty, FSW, WoT, Hirołsy 3 :D
Mam ME1 na płytce i ME2 z Origina. Jest teraz problem z zaimportowaniem postaci z ME1, bo wyskakuje mi że mam użyć jakiegoś "urządzenia konfiguracyjnego". Sejwy próbowałem kopiować, ale nic z tego.

_________________
LET THE GALAXY BURN!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 22 cze 2012, 19:56 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 09:54
Posty: 570
Jesteś pewien, że dobrze skopiowałeś? W dokumentach do folderu BioWare/Mass Effect 2/Save/ME1/[folder z zapisem] i teraz zobacz. Najważniejszy jest zapis zaczynający się na "Char", jeżeli go nie widzi to zrób folder o takiej samej nazwie i tam skopiuj ten zapis.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 22 cze 2012, 22:48 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 18:05
Posty: 13
Lokalizacja: Rybnik
Gra w: Mass Effecty, FSW, WoT, Hirołsy 3 :D
Ok, już działa :D. To ze mną coś było nie tak w takim razie, bo kopiowałem w to miejsce, ale widać jakoś źle o_O. Ale dzięki ;)

_________________
LET THE GALAXY BURN!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 11 gru 2012, 22:09 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 gru 2012, 22:03
Posty: 2
witam , otóż mam taki dziwny problem , pewnie spotkaliście się z ofertą trylogii me (oferta origin) . mianowicie , po przejściu me1 , chciałbym zagrać sobie w me2 z postacią z me1 co jest naturalne , odpalam me2 postaci nie ma , ok , przechodzę do konfiguracji , wybieram katalog z savem me1, chcę uruchomić me2(po konfiguracji i wybraniu katalogu , przypominam że przed wybraniem katalogu z saveami z me1 me2 działało !) lecz nic się nie dzieje, odinstalowywałem i instalowałem(a raczej pobierałem - wiecie jak działa origin), jednak to nic nie dawało. czy macie może jakieś pomysły , aby rozwiązać ów bardzo irytujący mnie problem? wklejanie manualne savów również nie pomagało , będę jeszcze próbował gdyż mi na tym zależy , ale może ktoś zna jakąs solucje dotyczącą mojego problemu , z góry dziękuję


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 12 gru 2012, 10:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 gru 2012, 22:03
Posty: 2
hyh , problem rozwiązany , wychodzi na to że komputer dowiedział się o co mi chodzi i sam zareagował , tym razem (5-ta instalacja z rzedu) nawet nie musiałem rozpoczynać procesu konfiguracji , a podobno w informatyce nie ma chaosu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 12 gru 2012, 16:35 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lis 2012, 19:10
Posty: 404
gupak16 napisał(a):
(...) a podobno w informatyce nie ma chaosu :)


Byś się zdziwił, nie raz widziałem coś czego nie umiałem wytłumaczyć. Zwłaszcza moja siostra była jednym wielkim informatycznym chaosem :D

_________________
http://social.bioware.com/n7hq/?name=Ta ... latform=pc

"We've got them surrounded, at least from this side!" - Soldier, TF2


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 21 sty 2013, 13:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 sty 2013, 13:23
Posty: 1
mam pytanko, przedwczoraj skończyłem mass effecta 1 a jakoże nie wchodze na fora związane z grami nie wiedziałem o możliwości przeniesienia save'a do dwójki, więc usunąłem grę z save'ami, dopiero kolega uświadomił mi mój błąd, wiem, ze są strony z save'ami, ale mam pytanie czy jest jakaś szansa odzyskania save'ów z jedynki przez komputerowego laika czy to zajecie jedynie dla informatyków?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Savy
PostNapisane: 21 sty 2013, 17:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sie 2012, 22:08
Posty: 1826
Lokalizacja: Rybnik
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
Jak usunąłeś, to już raczej tego nie odzyskasz, nawet jeśli posiadasz jakieś bardziej zaawansowane umiejętności informatyczne, ale to jeszcze nic straconego – możesz zacząć „dwójkę” nową postacią, a jak się w końcu dorwiesz do właściwej części (przebudzenie na stacji Cerberusa) to robisz save, edytujesz go tym narzędziem, zapisujesz i ładujesz do gry. Dzięki temu narzędziu będziesz mógł tak edytować save, żeby odpowiadał on twoim decyzjom podjętym w pierwszej części. No i, jak wspomniałeś, są jeszcze strony z save’ami, jeśli nie chce ci się bawić edytorem.

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Mass Effect Save
PostNapisane: 27 kwi 2013, 08:33 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 kwi 2013, 08:25
Posty: 2
Witam.

Mam zamiar sobie zagrać, tylko brak mi ME 1.
Stąd moje pytanie, czy ma ktoś save z ME1 Gdzie:
-Wrex nie żyje
-Królowa (obojętne)
-Wszystkie misje z Tali powinny być zrobione
-Romans? Nie wiem, może być Tali, jeżeli nie da się, to nikogo.
-Najlepiej jakby przeżył/a Ashley/Kaidan Ale w sumie mi to też obojętne
-Kapitan Kirrahe żyje

I co najważniejsze!
... Musi być ten Shepard Idealistą.

Od razu mówie , że byłem na wielu stronkach z save, i nie ma tam tego, czego szukam. Niby są Save gdzie Wrex nie żyje, ale w każdym wypadku, Shepard jest renegatem, jak już wspomniałem, chciałbym żeby był Idealistą.

Nie zakładaj nowego wątku, jeśli temat już istnieje (opcja "szukaj"). Przeniosłam./ Vadi


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 6   [ Posty: 56 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules