Teraz jest 13 lis 2018, 01:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z komendami podczas aktywnej pauzy i ze strzelaniem
PostNapisane: 24 lut 2012, 15:02 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2012, 21:07
Posty: 34
Gra w: TES V: SKYRIM, Battlefield 4
Witam, mam taki oto problem. Jestem w połowie gry, jak dotąd gra chodziła mi bez przeszkód. Ale teraz, gdy włączam aktywną pauzę i najadę na jakąś moc to mi się ona nie zaznacza, tak jakby coś mi się zacięło. Dopiero gdy nacisnę dowolny przycisk na klawiaturze to zaczynają mi się te moce dopiero podświetlać. Drugi problem to taki, że czasem nie mogę oddać strzału, naciskam na przycisk myszy i nic, dopiero jak kilka razy szybko nacisnę, to moja jednostka wydaje piszczący odgłos i wtedy zaczyna działać. Co to może być? Sterowniki mam aktualne, gra chodzi mi na max detalach bardzo dobrze. Przeinstalowałem grę ale to nic nie dało, wgrałem także patcha 1.02 i nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z komendami podczas aktywnej pauzy i ze strzelan
PostNapisane: 24 lut 2012, 17:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Jeśli chodzi o pierwszą sprawę to nie widzę problemu, skoro wystarczy wcisnąć jeden guzik i działa dalej jak trzeba (o ile dobrze cię rozumiem). W drugiej kwestii to pierwsze co przychodzi mi na myśl, to to że masz zepsutą mysz, spróbuj z inną.

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z komendami podczas aktywnej pauzy i ze strzelan
PostNapisane: 24 lut 2012, 22:57 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2012, 21:07
Posty: 34
Gra w: TES V: SKYRIM, Battlefield 4
Niby nie ma problemu, ale trochę to irytuje gdy najeżdżam na jakąś moc a ona się nie podświetla i muszę się bawić co chwila klikaniem żeby się odblokowało i żebym mógł ją wcisnąć. A mysz jest w porządku, bo poza grą działa bez problemu. Te problemy pojawiają się co jakiś czas i kiedy tak się dzieje, to na ekranie dzieją się jeszcze inne dziwne rzeczy, mianowicie zabite postacie potrafią lewitować albo zastygać w pozycji pionowej mimo zgonu. Także jest to dosyć dziwne i wydaje mi się, że to jakiś bug, ale nie wiem co może go powodować oraz jak się go pozbyć. Więc nie piszcie o zepsutych myszkach bo nie jestem dzieckiem, które nie zauważa takich rzeczy :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z komendami podczas aktywnej pauzy i ze strzelan
PostNapisane: 25 lut 2012, 10:58 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
To była tylko sugestia. Jeśli nie jest to to o czym mówię to okej, ale nie mów o czym mam pisać bo w ten sposób to ci nikt nie pomoże jeśli będziesz wybierał sobie rodzaje pomocy ;) Powodzenia życzę ;)

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z komendami podczas aktywnej pauzy i ze strzelan
PostNapisane: 25 lut 2012, 11:49 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2012, 21:07
Posty: 34
Gra w: TES V: SKYRIM, Battlefield 4
Po prostu chciałem zaznaczyć, że gdyby to była błahostka w stylu zepsutej myszy to sam bym na to wpadł i nie potrzebowałbym pomocy. Ale dzięki za zainteresowanie. Na razie wszystko wróciło do normy, wydaje mi się, że to przez jakiś syf który dostał się do mojego kompa, bo po przeskanowaniu antywirem i usunięciu jakichś podejrzanych plików, gra zaczęła mi znów dobrze działać. Tylko zastanawia mnie jak to mogłoby wpłynąć na występowanie bugów w grze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z komendami podczas aktywnej pauzy i ze strzelan
PostNapisane: 25 lut 2012, 12:21 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Wirusów jest tyle, że nie sposób znać wszystkich efektów jakie one wywołują w komputerze. Bardzo możliwe, że powodował to wirus, który przemycił ci na kompa jakiś ściągany program.

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules