Teraz jest 14 lis 2018, 20:27


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 10 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 03 mar 2012, 18:20 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 16:37
Posty: 163
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: ME,TDU
Witam
Mam już od jakiegoś czasu ME2 w wersji Ea Classic i jeszcze nigdy nie udało mi się połączyć z siecią Cerberusa. Pytałem już w wielu miejscach i nikt nie wiedział o co chodzi więc machnąłem ręką ,ale może ktoś tu mi pomoże.Bez tej całej sieci nie mogę zainstalować nawet darmowych DLC bo nie mają autoryzacji. A ile razy próbuję się połączyć to wyskakuje problem w stylu "Przekroczono czas logowania,nie można połączyć". Wkurza mnie to bo chciałbym zagrać we wszystkie DLC jakie są dostępne. Wcześniej i tak musiałem się namęczyć żeby mi dali mój kod do tego bo nie było go razem z grą :| Na szczęście tu wystarczyła interwencja w Pomocy Ea. Jakieś sugestie czemu nie łączy?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 03 mar 2012, 19:46 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Firewall. Zrób ustęp w Firewallu, tak aby ME miało pełne uprawnienia.
No i odpalaj grę jako administrator.

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 04 mar 2012, 12:41 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 16:37
Posty: 163
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: ME,TDU
Sprawdzę dzisiaj jak będę miał już dostęp do mojego stacjonarnego. Oby pomogło :|


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 04 mar 2012, 14:05 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Radziłbym jeszcze zajrzeć do ustawień sieciowych w grze, czy przypadkiem nie masz wyłączonych. :)

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 06 mar 2012, 09:44 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 16:37
Posty: 163
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: ME,TDU
@kijkowaty - mógłbyś dokładnie napisać jak to należy ustawić w firewallu?
@Kepason- a ustawienia sieciowe w ogóle można wyłączyć? Chyba tylko zmienić ,żeby łączyło automatycznie albo nie z siecią Cerberusa


Ostatnio edytowano 07 mar 2012, 17:05 przez Szym, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 07 mar 2012, 11:32 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Szym napisz czy ci działa bo jestem ciekaw.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 07 mar 2012, 11:36 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 16:37
Posty: 163
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: ME,TDU
Wie ktoś z jakich portów korzysta ME2? Bo nie wiem jak to sprawdzić ,które odblokować w Firewallu :mysli:
Edit: Oczywiście wcześniej dałem uprawnienia ME w firewallu ale to nic nie dało.Więc chciałem wypisać te porty.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 16 mar 2012, 22:44 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Ja mam pytanie, czy za każdym razem jak uruchamiam grę to muszę się logować do Cerberusa i mieć włączonego neta? Bo mam mały transfer.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 16 mar 2012, 22:56 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 16:11
Posty: 3567
Lokalizacja: cz-wa
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
Nie, nie musisz mieć połączenia z internetem by grać. :)

_________________
Zimowy Zlot GameWalk
Status Widmo
Warownia Starego Morza


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sieć Cerberusa
PostNapisane: 16 mar 2012, 23:02 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
A co muszę zrobić, bo ciągle wyskakuje mi komunikat o nieudało sie uwierzytelnic dodatków.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 10 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules