Teraz jest 21 lis 2018, 17:45


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 mar 2012, 16:56
Posty: 24
Gra w: ME 3, WIedźmin 2
Problem jak w temacie. Podczas instalacji wersji deluxe digital i rozpakowaniu plików instalacyjnych wyskakuje taki komunikat i instalacja się kończy. Proszę o pomoc bo nie chcę znowu 11 gb ściągać:)

_________________
Origin ID: martifox


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:17 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 mar 2012, 18:11
Posty: 57
spróbuj przez demon tolls albo recznie spróbuj uruchomić launcher exe pobierz cracka morze pomoże


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:22 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 mar 2012, 16:56
Posty: 24
Gra w: ME 3, WIedźmin 2
Oryginał- nie pirat żebym go crackował

_________________
Origin ID: martifox


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:35 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 mar 2012, 18:11
Posty: 57
jak orginał to pobierałes przez origin tam sie nic nie wypakowuje klika sie instaluj i tyle


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:41 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 mar 2012, 16:56
Posty: 24
Gra w: ME 3, WIedźmin 2
tak zrobiłem- i komunikat jak w temacie

_________________
Origin ID: martifox


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:44 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 10 mar 2012, 18:11
Posty: 57
przeskanuj komputer i sprawdz folder do kturego pobierałes gre i spróbuj recznie uruchomić


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: unable to open a data file mass effect 2
PostNapisane: 13 mar 2012, 21:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 mar 2012, 16:56
Posty: 24
Gra w: ME 3, WIedźmin 2
Ciągle nic. Robiłem to już wcześniej.

_________________
Origin ID: martifox


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 7 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules