Teraz jest 14 lis 2018, 20:39


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Shepard bez rzęs
PostNapisane: 09 kwi 2012, 19:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 kwi 2012, 19:34
Posty: 3
Hej :) nie wiem, czy ktoś z Was też spotkał się z czymś takim, ale proszę o pomoc. Podczas tworzenia nowej postaci, kobieta Shepard nie ma rzęs, to samo podczas rozgrywki. Nie mam pojęcia, czy tak ma być, dopiero zaczęłam grać w ME2, w każdym razie ona naprawdę dziwnie wygląda z takimi "gołymi' oczami... Proszę o jak najszybszą odpowiedź! Z góry dzięki :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shepard bez rzęs
PostNapisane: 09 kwi 2012, 19:47 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 16:11
Posty: 3567
Lokalizacja: cz-wa
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
Zazwyczaj problem ten znika sam po przejściu prologu. Przynajmniej u mnie tak było. ;]

_________________
Zimowy Zlot GameWalk
Status Widmo
Warownia Starego Morza


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shepard bez rzęs
PostNapisane: 09 kwi 2012, 20:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 kwi 2012, 19:34
Posty: 3
Dzięki, rozwiązał się sam po przejściu prologu, rzeczywiście :) niepotrzebnie panikowałam...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shepard bez rzęs
PostNapisane: 09 kwi 2012, 22:34 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2012, 20:18
Posty: 769
Lokalizacja: SSV Normandy
Gra w: seria Mass Effect,Wiedźmin 2,Sacred,seria Assassins Creed,DMC4,Dragon Age i wiele innych
Dobrze ,że nie bez brwi albo co :)

_________________
Origin:Neronix
XFIRE:Neronix


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shepard bez rzęs
PostNapisane: 11 maja 2012, 17:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 maja 2012, 17:05
Posty: 1
Witam. Mam podobny problem. Ukończyłam prolog i aktualnie wykonuje misję z Archaniołem ale moja Shepard dalej jest bez rzęs. Co robić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Shepard bez rzęs
PostNapisane: 14 maja 2012, 21:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 kwi 2012, 19:34
Posty: 3
Jeśli po przejściu prologu nie pojawiają się rzęsy, to zapisz grę i wczytaj ponownie. To samo wystąpiło u mnie i pomogło :) Jeśli nie będzie działać nadal - nie mam pojęcia co się mogło stać :/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules