Teraz jest 20 lis 2018, 21:00


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sondy do skanowania planet.
PostNapisane: 03 maja 2012, 09:39 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 kwi 2012, 15:47
Posty: 24
Gra w: ME1,ME2,ME3+ multi
Mam problem.
Kiedy pierwszy raz skanowałem planetę zużyłem wszystkie 10 sond.
Skąd mogę wziąść sondy?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sondy do skanowania planet.
PostNapisane: 03 maja 2012, 09:48 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 maja 2012, 20:13
Posty: 14
Lokalizacja: Palaven
Gra w: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Kupuje się je na stacjach paliw. :)

_________________
Origin: HalfmoonGirl
Multiplayer manifest: HalfmoonGirl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sondy do skanowania planet.
PostNapisane: 03 maja 2012, 09:49 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 16:27
Posty: 20
Gra w: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3, Dragon Age Origins.
Sondy można kupić na stacji paliw, a jeśli chcesz mieć większą maksymalną liczbę sond to musisz kupić ulepszenie.

_________________
"Keelah se'lai"

Origin : Mikucek1

A tu mój arsenał w Mass Effect 3 :
http://social.bioware.com/3588626/&v=bw ... ultiplayer


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sondy do skanowania planet.
PostNapisane: 03 maja 2012, 11:04 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lut 2012, 22:29
Posty: 218
Gra w: Trylogia ME, Władca Pierścieni-Bitwa na Północy, DA, Deus Ex.
Cytuj:
jeśli chcesz mieć większą maksymalną liczbę sond to musisz kupić ulepszenie.

Większą liczbę sond uzyskasz po rozmowie z Thanem o usprawnieniach Normandii.

_________________
Pozdrawiam
Paweł


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sondy do skanowania planet.
PostNapisane: 08 maja 2012, 21:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 08 maja 2012, 21:13
Posty: 1
Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Nie chciałbym zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj.

Na wstępie napiszę, że mam oryginalną spatchowaną wersję ME2.Otóż mam problem ze skanowaniem planet.
Gdy już zeskanuję planetę i chcę wyjść i skanować następne, naciskam Esc... i nic. Mogę tylko dalej skanować pustą już planetę. Musiałem kilka razy wyłączać grę z menadżera zadań windows.
Czy macie jakieś wyjaśnienie dlaczego nie mogę wyjść ze skanowania? Z góry dzięki za odpowiedzi :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules