Teraz jest 17 lis 2018, 12:23


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 22 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 15 sie 2012, 18:00 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 19:46
Posty: 1073
Gra w: ME (wszystkie), Gothic, DA:O, DA:P, DA2
Tak czy inaczej spróbuj poszukać na socialu tam jest dużo tematów o problemach z uruchamianiem.

_________________
Jeżeli ludzie próbują cię zabić, to znaczy, że robisz coś, jak należy.

(Terry Pratchett)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 16 sie 2012, 16:41 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2012, 19:24
Posty: 262
Wybaczcie że się nie znam ale co to social? I przetrzepałem wiele stron google. Bezskutecznie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 16 sie 2012, 16:55 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 19:46
Posty: 1073
Gra w: ME (wszystkie), Gothic, DA:O, DA:P, DA2
Social to oficjalny serwis społecznościowy Bioware (social.bioware.com)

_________________
Jeżeli ludzie próbują cię zabić, to znaczy, że robisz coś, jak należy.

(Terry Pratchett)


Ostatnio edytowano 16 sie 2012, 19:19 przez Dersei, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 16 sie 2012, 19:01 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2012, 19:24
Posty: 262
Szukałem tam. A po drugie nie mogę zrobić konta. Nie da się a przynajmniej ja nie umiem.

Dajcie screena zawartości folderu binaries. Może czegoś nie mam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 17 sie 2012, 11:13 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 mar 2011, 12:53
Posty: 4202
Lokalizacja: Poznań
Gra w: DA,ME,LiS,TWD,OW,CS
Jeśli masz konto na Originie, to na Social możesz się też zalogować wpisując ten sam login i hasło.

_________________
Steam:Damix22|CD-Action|Social BioWare|Last.fm|ESL|
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 17 sie 2012, 14:12 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 09:54
Posty: 570
jano900, a ile masz tam tych plików z końcówką ".dll"?
Zobacz to: http://www13.zippyshare.com/v/38428689/file.html
Zrób wcześniej kopię tych swoich i zobacz czy te coś pomogły, bo tam są chyba wszystkie te pliki plus kilka dodatkowych z Mass Effect 1.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 17 sie 2012, 16:56 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2012, 19:24
Posty: 262
Kopi nie robiłem nie mam nic do stracenia. I do nic nie pomogło.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 18 sie 2012, 08:26 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 09:54
Posty: 570
To już nie wiem co jest. Ale w sumie to chyba nie wina tych bibliotek, bo po usunięciu którejś wyskakuje błąd, że jej brakuje, a u Ciebie w ogóle się gra nie włącza.
A masz zainstalowane najnowsze wersje DirectX, PhysX, C++, itd. - czyli te programy potrzebne do uruchamiania gier?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 18 sie 2012, 17:03 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Próbowałeś odpalić gre jako administrator? Uruchamiałes autowykrywanie ustawień na launcherze( spróbój przez niego, bo przy 1 uruchomieniu gry on ocenia jaki masz sprzęt i go sprawdza i ustawia parametry gry pod maszynę.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem me2
PostNapisane: 18 sie 2012, 17:12 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2012, 19:24
Posty: 262
Directx instalowałem z płyty tak samo te inne programy. Nie mogę uruchomić jako administrator bo jestem administratorem. A jak włączyć auto wykrywanie tego czegoś?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 22 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules