Teraz jest 13 lis 2018, 01:34


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 30 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 19 lis 2012, 12:20 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 23 wrz 2012, 21:13
Posty: 1267
A co robić w przypadku, jeśli wcześniej LOTSB i Arrival mam zainstalowane z spolszczeniami ? Reinstalacja gry ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 20 lis 2012, 15:22 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Nie, próbować zmienić za pomocą zmieniarki, bo ja właśnie tak zrobiłem i mi zadziałało. Znalazłem, taki artykuł na socialu może warto spróbować
http://social.bioware.com/forum/Mass-Ef ... 217-1.html

Pozainstalowaniu wszystkich dlc załaduj jeszcze raz patcha 1.02.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 08:18 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 28 lis 2012, 15:49
Posty: 77
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Assassin's Creed, Tomb Raider i wiele innych
Mam pewien problem. Chciałam zmienić sobie język na angielski ale nie ma u mnie pliku BIOGame_POL. Teraz nie wiem jak zrobić sobie angl wersje, a polski doprowadza mnie do szału!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 08:47 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lis 2012, 07:43
Posty: 127
No to brawo. Zmieniłeś sobie język wcześniej metodą zmiany nazwy plików, nie zachowując oryginałów. Reinstalacja gry się kłania ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 11:26 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 28 lis 2012, 15:49
Posty: 77
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Assassin's Creed, Tomb Raider i wiele innych
Wiem, pierdoła za mnie. Plik już jest, ale jak w sku.ini zmieniam POL na INT i zapisuje to mi pisze "odmowa dostępu". Nie znam się zbytnio na kompach i nie chce nic zepsuć, więc co mam zrobić.


PS Jestem dziewczyną :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 15:09 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 wrz 2012, 16:21
Posty: 541
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Mass Effect, Battlefild, Fable, Guild Wars i jeszcze więcej
Na odmowę dostępu jest prosty sposób:
Otwórz program (np. Notatnik) z uprawnieniami administratora (prawy klawisz i uruchom jako administrator) a następnie kliknij otwórz i szukasz pliku.
Ale tak czy siak lepiej było by reinstalować grę.

_________________
Nazywam się Komandor Shepard. To moje ulubione forum na Cytadeli.

Obrazek

DeviantArt: Melllin
Naczelny Artysta w ME3EGM


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 16:04 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 28 lis 2012, 15:49
Posty: 77
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Assassin's Creed, Tomb Raider i wiele innych
Właśnie sęk w tym, że nie mam opcji otwarcia jako administrator ani tego sku.ini ani notatnika... A grę zreinstalowałam i wtedy mi się ten plik BIOGame pojawił.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 16:39 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 mar 2012, 14:00
Posty: 152
najprawdopodobniej plik jest oznaczony na "tylko-do-odczytu"

prawy przycisk myszy -> tylko do odczytu -> odznaczyć -> ok


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 16:55 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 28 lis 2012, 15:49
Posty: 77
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Assassin's Creed, Tomb Raider i wiele innych
Dobra, sorki że wam tek truję ale nie mam takiej opcji nawet jak tylko do odczytu... Jak ja nienawidzę moje komputera... Jakieś inne pomysły?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wersja Językowa
PostNapisane: 30 lis 2012, 17:08 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 wrz 2012, 16:21
Posty: 541
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Mass Effect, Battlefild, Fable, Guild Wars i jeszcze więcej
Opcji "Uruchom jako administrator" może nie być ponieważ nie masz konta Admina.

PS: Ale tak czy siak lepiej było by reinstalować grę, skoro i tak zachowasz Save’y to puść sobie instalację na noc i rano będziesz miał grę.

_________________
Nazywam się Komandor Shepard. To moje ulubione forum na Cytadeli.

Obrazek

DeviantArt: Melllin
Naczelny Artysta w ME3EGM


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 30 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules