Teraz jest 20 lis 2018, 20:37


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 8 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hordy
PostNapisane: 30 paź 2012, 18:42 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 paź 2012, 18:36
Posty: 7
Witam

mam problem z misją jak w nazwie tematu, tutaj szczegóły

Cytuj:
N7: Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hordy

Dostępność: Badanie planety Tarith (System Lusarn, Crescent Nebula).
Najwyraźniej planeta Tarith jest miejscem, w którym Krwawa Horda przeprowadza swoje prace wydobywcze i utrzymuje przekaźnik komunikacyjny. Zniszczenie przekaźnika mogłoby zakłócić działanie całej przestępczej organizacji.
Etapy Zadania
Baza Krwawej Hordy
Podsumowanie Zadania
Wyeliminowano najemników Krwawej Hordy. Napotkano na nieznane obce istoty.
Doświadczenie: 125 <156>
Kredyty: 7,500
Zasoby: Platyna: 2,000


Mam na niej powłączać jakieś nadajniki czy coś, ale nic tam nie widzę, bo powietrze jest wypełnione toksycznym gazem i szybko się gubię.. Możecie coś poradzić, jak załatwić tą misję?

Mogę nawet udostepnić save, żeby jakaś dobra dusza mi to przeszła, bo już nie mam nerwów do tego.

Proszę o pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 30 paź 2012, 19:00 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 19:46
Posty: 1073
Gra w: ME (wszystkie), Gothic, DA:O, DA:P, DA2
Musisz włączać nadajniki wtedy one wyświetlają taki jasny promień, a ty musisz iść mniej więcej w jego stronę. Łatwiej nie da się tego wytłumaczyć :)

_________________
Jeżeli ludzie próbują cię zabić, to znaczy, że robisz coś, jak należy.

(Terry Pratchett)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 30 paź 2012, 19:00 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Jeśli dobrze pamiętam, to sprawa była prosta. Jest jedna droga (raz się rozgałęzia, by chwilę potem znów ulec połączeniu) i tuż przy niej narzędzia nawigacyjne. Są tam porozstawiane maszty - należy je uruchamiać, a zostanie wypuszczona wiązka światła. Po niej jak po sznurku - do celu.
Przypominam także o.. "lokalnych utrudnieniach", takich co to wyżerają mózg zardzewiałą łyżeczką, jeśli zbliżą się zanadto.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 31 paź 2012, 14:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 paź 2012, 18:36
Posty: 7
Dersei napisał(a):
Musisz włączać nadajniki wtedy one wyświetlają taki jasny promień, a ty musisz iść mniej więcej w jego stronę. Łatwiej nie da się tego wytłumaczyć :)

Rozumiem o co chodzi, jednak zaczynam się gubić w tej mgle i chodzę w kółko. :(

Może ktoś mi przejść tą misję? Link do save'a, wersja gry 1.2.

Byłbym bardzo wdzięczny za to. :) :)

http://www33.zippyshare.com/v/18758949/file.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 31 paź 2012, 17:18 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Ale co to będzie za satysfakcja?
- http://masseffect.wikia.com/wiki/N7:_Bl ... ions_Relay - zdjęcia i opis
- https://www.youtube.com/results?search_ ... tW91P2FKz4 - nagrania.

Proponuję i nalegam, aby spróbować samemu, ew. wspomóc się wyżej podanymi źródłami. Będzie fajniej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 01 lis 2012, 10:36 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Ta misja jest prosta do zaliczenia, wystarczy isć przed siebie powoli i się uważnie rozglądać, a znajdzie się nie tylko te włączniki, ale datapady i zasoby naturalne.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 01 lis 2012, 13:01 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 mar 2012, 18:31
Posty: 84
Lokalizacja: Normandy SR2
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin
Jak chcesz to ci to przejdę z przyjemnością. :-) Już pobieram.

_________________
Znajdziecie mnie pod tym samym nickiem na: Origin.
To nie może trochę zaczekać? Zajmuję się właśnie talibracją.


Ostatnio edytowano 02 lis 2012, 15:51 przez Blackravensch, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z misją - Przekaźnik komunikacyjny Krwawej Hord
PostNapisane: 01 lis 2012, 13:59 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 mar 2012, 18:31
Posty: 84
Lokalizacja: Normandy SR2
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin
Cholera nie mam Kasumi więc nici ale miałem przynajmniej dobre chęci. :)


    Ifrexalis: Obrazek - "a nice place to visit". Proszę nie pisać jednego za drugim.


_________________
Znajdziecie mnie pod tym samym nickiem na: Origin.
To nie może trochę zaczekać? Zajmuję się właśnie talibracją.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 8 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules