Nie znalazłam nic podobnego, ale znając mój szczęście pewnie jest już z tysiąc takich tematów. Mimo wszystko chciałabym się dowiedzieć z jaką postacią z uniwersum lubicie romansować najbardziej i czemu akurat on/ona? Co was skłoniło do wyboru tego bohatera? Kogo przekreśliliście już na starcie i też czemu? No i wasze propozycje na romans z kim takich relacji mieć nie można.
No może zacznijmy ode mnie. Jestem raczej z tych zwolenników romansu z Cortezem i w tym wypadku sama nie do końca umiem wyjaśnić dlaczego. Może dlatego, że robraja mnie jego smutek i zawsze mu pomogę się pozbierać. Za pierwszym razem podczas spotkania w Czyścu wybrałam opcje związku ze zwykłej ciekawości i ten związek mi się podobał. Najbardziej w Cortezie podoba mi sie jego podejście do Sheparda. (nie mój nick nie ma nic wspólnego z tym Stevem)
Drugą opcją jest Jack. Lubię ją bo łatwo mi się z nią utożsamić. Znajomi mówią, że ktoś w wrzucił mnie w Jack.
Teraz znienawidzona postać. Otóż Liara. Jakos jest dla mnie za mdła. Jakoś tak nie wytrzymuję jej paplania i przewijam dialogi z nią (przepraszam wszystkich fanów Liary to tylko moje osobiste zdanie).
Uważam, że powinni dać możliwość porządnego romasu z Ariią,a o Jamesie to już się nawet nbd wypowiadać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości