Autor |
Wiadomość |
Forge
|
Tytuł: The Illusive Man Napisane: 18 mar 2012, 13:18 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Dołączył(a): 14 mar 2012, 13:33 Posty: 320 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Mass Effect 3
|
 "Owiany tajemnicą autokratyczny przywódca Cerberusa. Jego wygląd przywodzi na myśl czarującego milionera, pewnego siebie wizjonera. Człowiek Iluzja jest mężczyzną w średnim wieku, ze szpakowatymi włosami i poznaczoną zmarszczkami twarzą. Jego oczy przy bliższej obserwacji wyglądają na cybernetyczne, z charakterystyczną obwódką z trzema kropkami zamiast tęczówki, jarzącą się lekkim błękitem. Ubiera się w nowoczesne garnitury, łączące wygodę z elegancją. Jego znakiem charakterystycznym jest nieodłączny papieros, niemy towarzysz każdej rozmowy." Co o nim sądzicie? Według mnie dość ciekawa postać, mimo bycia antagonistą w ME3. Szkoda, że musiał skończyć w taki sposób. 
Góra |
|
 |
|
Smalauk
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 18 mar 2012, 14:54 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
|
Jedna z moich ulubionych postać w uniwersum ME no jeden z najlepszy npc jaki ostatnio wadziłem w grach..szkoda że tak w 3 skończył a może by było to rozegrać o wiele lepiej.
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
|
|
Góra |
|
 |
DarthBeowulf
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 18 mar 2012, 15:27 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Star Wars: The Old Republic
|
Genialna, klimatyczna, tajemnicza postać. Człowiek, który pragnął coś zmienić. Niestety w ME3 twórcy zepsuli trochę tą postać.
|
|
Góra |
|
 |
Illusive Man
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 19 mar 2012, 17:17 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Mass Effect 3, kilka przygodówek.
|
Wystarczy spojrzeć na mój profil, by stwierdzić jednoznacznie, że jest to moja ulubiona postać  Klimatyczny, inteligentny, tajemniczy, mroczny facet kierujący się zasadą 'cel uświęca środki'. Do tego głos Martina Sheena... Cholernie żałuję tego, że zrobili z niego drugiego Sarena, zindoktrynowanego 'sługusa' Żniwiarzy ;/
_________________ Choć staram się tego unikać, muszę podejmować takie decyzje.
|
|
Góra |
|
 |
Forge
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 19 mar 2012, 20:33 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Dołączył(a): 14 mar 2012, 13:33 Posty: 320 Lokalizacja: Warszawa
|
Jeśli oglądaliście wywiad z osobą podkładającą pod niego głos to w rzeczywistości brzmi tak samo (to chyba jego naturalny). Ciekawe jakby rozmawiał z jakimś fanem ME przez telefon. 
Góra |
|
 |
Sev4e
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 19 mar 2012, 22:39 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Dołączył(a): 17 maja 2011, 19:36 Posty: 345 Lokalizacja: Ruda Śląska
|
Może i fakt, że zrobili z niego drugiego, zindoktrynowanego Sarena... ale wygląda genialnie.
 Stanowimy zespół, Garrusie. Nie ma Sheparda bez Vakariana, więc nie daj się trafić.(...) Żegnaj, Garrusie. Jeśli trafię do tego baru w niebie, a ty nie – będę patrzył na ciebie z góry. Zawsze będę cię wspierać.
|
|
Góra |
|
 |
Smalauk
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 21 mar 2012, 17:58 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
|
a gdzie papieros? ;D
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
|
|
Góra |
|
 |
michałedek
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 24 mar 2012, 15:18 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
|
Sev4e napisał(a): Może i fakt, że zrobili z niego drugiego, zindoktrynowanego Sarena... ale wygląda genialnie. Należało mu się za to co zrobił z Graysonem w Odwecie.
_________________ Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz! Shepard: Już mi lepiej.
Origin: michaledek
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 26 mar 2012, 05:21 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
michałedek - nie tylko z nim.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: The Illusive Man Napisane: 26 mar 2012, 18:22 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed, Mass Effect, Resident Evil
|
Osobiście na początku ME2 lubiłam nawet Człowieka Iluzję, ale po tym jak wycinał mi numery np. Niby opuszczony statek Zbieraczy... Wdzięczna mu byłam i jestem , że wskrzesił moją Shepard by mogła dalej walczyć w to co wierzyła. Ale moja sympatia do tego człowieka pękła po paru misjach i jego "niewinnych" numerach wmawiając , że to było konieczne.

|
|
Góra |
|
 |