Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 24 paź 2020, 05:59


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 17 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Hearthfire problem
PostNapisane: 23 lis 2012, 20:53 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 11 lut 2012, 22:45
Posty: 65
Witam.
Nie dawno kupiłem drugie DLC pobrałem kod zainstalowałem i kiedy chcę włączyć grę pokazuje mi logo itp i wywala mnie do pulpitu. Wyłączałem i włączałem grę setki razy reinstall także był nic nie pomogło. O dziwo wyłączyło DLC w bazie danych i gra poszła. Czyli to wina DLC. Nie chcę stracić 20 zł więc powiedzcie jak ten problem rozwiązać ? POMOCY !!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 23 lis 2012, 22:10 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 11 lut 2012, 22:45
Posty: 65
Pomoże ktoś ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 23 lis 2012, 22:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 maja 2012, 15:42
Posty: 14
Mam ten sam problem, jednakże mi crash na pulpit zaczął występować dopiero gdy przyprowadziłem barda, żonkę i dzieci do domu, teraz ilekroć tam jestem po 10 sekundach crash. W piwnicy nie mam crashów.

Wie ktoś jak temu zaradzić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 23 lis 2012, 22:40 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 11 lut 2012, 22:45
Posty: 65
Mi się nawet gra nie chcę włączyć -.-


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 24 lis 2012, 11:18 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 11 lut 2012, 22:45
Posty: 65
Refresh może ktoś pomoże ? -.-


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 24 lis 2012, 12:04 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 maja 2012, 15:42
Posty: 14
Ja coś czytałem i mogę ci doradzić żebyś zmienił swoją wersję językową, bo przez to jest ten błąd. Nie da rady mieć polskiej podstawki i dodatku z j.angielskim.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 26 lis 2012, 16:47 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2012, 17:49
Posty: 384
Lokalizacja: Lakeview Manor
Gra w: TES V : Skyrim ; Prototype ; Plemiona ; AC:Brotherhood
My Games >> Skyrim >> Skyrim.ini >>
[General]
sLanguage=ENGLISH

_________________
Obrazek

Co ma być to będzie, a jak już będzie, to trzeba stawić temu czoło.
J. K. Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 19 sie 2013, 14:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 sie 2013, 14:12
Posty: 5
Witam, jestem tu nowy i mam taki sam problem z Hearthfire. Mianowicie, odpalam Skyrima, wszystko fajnie się wczytuje ale tylko do momentu menu. Tzn samo menu nawet mi się nie wyświetla tylko od razu wywala do pulpitu. Żadnego błędu. W ustawieniach język mam angielski, i kiedy wyłączam plik Hearthfire z Data files wszystko jest ok. Nie wiem co może być problemem, szukam już od jakiegoś czasu i nadal nie widzę rozwiązania.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 19 sie 2013, 14:23 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
Czy masz może jakieś mody? czy wersja gry zaktualizowana ?
Włącz Data Files i przestaw Hearthfire najwyżej jak się da lub tuż pod Dawnguard jeśli posiadasz.
Wywalenie do pulpitu to konflikt Load Ordera w 80% przypadkach ( Kolejność odpalanych pluginów )

Ewentualnie jeśli chcesz dokładnie poznać co powoduje konflikt to potrzebny ci będzie TesVEdit
odpalasz go zaznaczasz wszystko i ok. Powinien wyskoczyć błąd a log zatrzyma się w miejscu gdzie czegoś brakuje.

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Hearthfire problem
PostNapisane: 19 sie 2013, 14:58 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 sie 2013, 14:12
Posty: 5
Nie, nie mam żadnych modów, tylko Skyrim i Hearthfire. Plik z Hearthfire jest już na samej górze. Spróbuję zaraz z TesVEdit i zobaczymy co będzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 17 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 50 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules