Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 23:05


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Error c++
PostNapisane: 03 gru 2012, 18:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 gru 2012, 18:42
Posty: 2
Witam

Gram w skyrima od nowa bo zainstalowałem Dawnguard. Wszystko działało lecz od pewnego czasu ciągle wywale mi gre do pulpitu a co drugi albo trzeci taki kick wyskakuje mi error microsoft visual c++. Mam zainstalowaną najnowszą wersje tego programu itp. Używam tylko modu Deadly Dragons i te polepszające tekstury. Często też słychać error ale musze już resetować kompa bo nic nie idzie zrobić.
Zauważyłem też duży rozmiar save'a który ma już 7mb i rośnie ciągle.Może to wina tego?
Miał ktoś już podobny problem z tym c++ albo może mi pomóc?

Z góry dziękuje za odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Error c++
PostNapisane: 03 gru 2012, 20:35 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2012, 15:21
Posty: 178
Gra w: TES V: Skyrim, World of Tanks, Battlefield: Bad Company 2
Zacznij od zaktualizowania biblioteki C++ o ile jeszcze tego nie zrobiłeś. A z save to normalne, że im dalej zaszedłeś w grze, tym większy jest jego rozmiar, dodatkowo wpływają na to niektóre mody.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Error c++
PostNapisane: 04 gru 2012, 14:13 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 gru 2012, 18:42
Posty: 2
To zrobiłem w pierwszej kolejności. Mam najnowszą biblioteke c++ dla windowsa xp a nadal mam kilka crashy dziennie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Error c++
PostNapisane: 04 gru 2012, 20:26 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2012, 15:21
Posty: 178
Gra w: TES V: Skyrim, World of Tanks, Battlefield: Bad Company 2
Podobne błędy miałem w innych grach, kiedy komp był przeciążony przez syf na dysku. Przeczyść wszystko co możesz jakimś dobrym programem, np. CCleaner. Mi pomogło na dłuższą metę, tylko nie gwarantuję, że pomoże Tobie ze Skyrimem.

Pozostaje jedynie pytanie, czy masz oryginalną kopię gry, bo od tego wiele zależy.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 56 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules