Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 18:52


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 14 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 16:22 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 gru 2012, 18:18
Posty: 58
Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: TES V Skyrim
Siemka, jak załączałem sobie dziś Skyrim'a zaczęła pobierać mi się jakaś aktualizacja. Jak się już pobrała zacząłem grać i, wbiłem lvl i zauważyłem dziwny błąd. W drzewkach rozwoju zamiast np "perswazja" piszę "FFFFFFFFFF". Nie wiem co zrobić. Sprawdzałem spójność plików gry i jak zawsze wyskoczyła mi informacja że pobierze się jeden plik. Proszę o szybką pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 16:28 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Czyżbyś stał się szczęśliwym posiadaczem wersji beta (1.9.bla.bla.bla)? Rzuć okiem do żurnala, jaką to wersję gry posiadasz.
Oficjalny wątek: viewtopic.php?f=138&t=12102 .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 16:30 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 gru 2012, 18:18
Posty: 58
Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: TES V Skyrim
Niestety to jest 1.9 a, da się to jakoś cofnąć? Nie za bardzo ogarniam tego Steama całego .....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 16:39 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
To jest to samo, co tutaj: viewtopic.php?f=195&t=12140 .
Proszę w steamie wybrać grę, przejść do właściwości (properties), następnie do zakładki wersji beta (betas) i wybrać z listy brak (none). Dzięki temu nie będziesz losowo zapisywany do roli królika doświadczalnego bethesdy.
Nie wiem jednak, czy cofnie to grę do wersji stabilnej (1.8.bla.bla.bla), więc zmień co trzeba i daj znać co z tego wynikło.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 16:42 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 gru 2012, 18:18
Posty: 58
Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: TES V Skyrim
Od razu jak Skyrima kupiłem to zaznaczyłem na "brak"
Edit:
Teraz wersja zmieniła sie na 1.8 ale nadal jest ten sam błąd a, o dziwo mogę już ustawić tryb na "legendarny"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 16:53 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Ostatecznie reinstalacja..
Nie mam pewności, czy można cofnąć skutki takiej aktualizacji, samym tylko wyłączeniem programu beta. Może ktoś się jeszcze wypowie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 17:03 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 gru 2012, 18:18
Posty: 58
Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: TES V Skyrim
Nie pomogło.....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 17:10 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 05 mar 2012, 16:13
Posty: 363
Lokalizacja: Skyrim - Dragonborn Manor
Gra w: TES V Skyrim, TES IV Oblivion
Szlag jasny mnie trafi z tym Skyrimem....
reinstalacja też mi nie pomogła a wersja to 1,8;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 21:00 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 gru 2012, 18:18
Posty: 58
Lokalizacja: Ruda Śląska
Gra w: TES V Skyrim
Widze że nikt nie zna rozwiązania problemu a, więc daje wam ss jak to dokładnie wygląda Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dziwny problem
PostNapisane: 18 mar 2013, 22:08 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 lut 2013, 13:22
Posty: 19
Gra w: SkyRim, BF3, BorderLands 2, Diablo 3
mam to samo co Kolega wyżej... I to od dzisiaj! Wczoraj jak grałem wszystko było cacy! Raptem się posrało dzisiaj... A się skapnąłem że coś nie halo jak w ekwipunek wszedłem, a tam rzeczy które wg mnie sprzedałem, a brak mojej zbroi którą mam na sobie! Zbroi mistrza Gildii Złodziei! Widzę że mam ją ubraną (jak sobie postać w 3rd person widok włączyłem) no i że mam perka do udźwigu... Wszedłem na Forum zobaczyłem wątek i sprawdziłem drzewko umiejętności... I tak samo skaszanione! Ktoś wie co to może być ?!

Aha, sprawdziłem spójność, jeden plik niby do ściągnięcia był. Sprawdziłem, jestem wyłączony z Beta Testów...

P.S. Wczoraj wszystko było cacy...! A nie wiem czy coś mi ściągało bo mam szybkie łącze i jak by ściągał nawet 100 mega to ja w tym czasie w kuchni byłem i nawet bym nie zauważył (bo to jakieś 30 sekund ściągania :P )...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 14 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules