Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 23 paź 2020, 10:58


Napisz wątekOdpowiedz Strona 10 z 31   [ Posty: 304 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 25 mar 2013, 15:00 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Nie. Masz rzecz do skupiania światła i gość obok mówi, aby umieścić go w odp. miejscu - w środku mechanizmu. Po umieszczeniu należy użyć konsoli położonej wyżej i zastosować zaklęcia ognia i lodu, aby zmienić ułożenie promieni świetlnych. Promienie mają przechodzić przez "szklane" punkty ruchomych pierścieni w sklepieniu.
Jeśli to nie działa, a masz to na platformie innej od pc, to pozostaje chyba tylko wyczytać zapis sprzed wejścia do mzulftu i kolejne próby :/.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 26 mar 2013, 14:50 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Wie ktoś jak naprawić błąd z questem "odwiedź akademie w zimowej twierdzy" ? Wciąż mi pokazuje, bym pogadał z Farayą (czy jak jej tam), mimo, że już od jakiegoś czasu jestem arcymagiem. ;/

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 26 mar 2013, 19:15 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Też to mam i nie jest to błąd związany z tym tutaj wątkiem. Możesz usunąć ten wpis przez konsolę, albo zignorować - polecam to drugie, bo szkoda czasu dla wirtualnych literek, w wirtualnej grze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 28 mar 2013, 07:38 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 mar 2013, 09:47
Posty: 4
Pisałem że cofałem się do wcześniejszych zapisów i nic nie pomogła, a próbowałem kilka razy. wg. jest ewidentnie coś z grą. :watpliwosc:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 29 mar 2013, 21:14 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 26 mar 2013, 18:30
Posty: 43
Gra w: Trylogia Mass Effect, Faster Than Light, Alan Wake, Diablo II, Portal 2, GTA 4
Ja i również mam pewien problem. Otóż jestem w Smoczej przystani, spokojnie robię miksturki przy stole alchemiczny, a tu nagle moja postać 20 lvl jak nie falnie fireballem w Farengara, to po sekundzie, góra pięciu leżę martwy. Zdarza mi się to już enty raz z rzędu, a remedium niet. Proszę o poradę i z góry dziękuję.

_________________
Never trust the blue ones...
Błogosławiony ten, na którego szczekają idioci. - Fermin Romero de Torres, najsympatyczniejszy dziwak w Barcelonie
Są więzienia gorsze od słów.
Kochani, w związku z problemami można mnie teraz znaleźć pod nickiem Vis. :*


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 30 mar 2013, 03:55 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Jeśli dalej macie państwo błędy, to pozostają cztery opcje:

1) - zainstalować wszystkie możliwe pakiety łatające grę i jej dodatki. Oficjalne i nieoficjalne (http://skyrim.nexusmods.com/mods/19 / http://skyrim.nexusmods.com/mods/23491 / http://skyrim.nexusmods.com/mods/25127 / http://skyrim.nexusmods.com/mods/31083/ ). Przypominam, że w przypadku tych drugich, wybieramy odp. pakiety, wg. stanu posiadania. Nie instalujemy przykładowo nieoficjalnej łatki do "Dragonborna", jeśli go nie mamy. Jeśli zbagatelizuje się tę zasadę, gra się nawet nie uruchomi.
Po załataniu gry, wczytać nieco starszy zapis od tego, w którym błąd się pojawia.

2) - jw. Po załataniu gry, rozpocząć nową sesję, na nowych plikach zapisu.

3) - napisać do działu pomocy wydawcy gry, opisać dokładnie problem i czekać na odpowiedź. Z tego co ostatnio przeczytałem, ponoć kontakt konsument-wydawca uległ znacznej poprawie.

4) - odstawić "Skyrim" na pewien czas, na miesiąc czy dwa. To moja osobista sugestia, którą stosują z powodzeniem od czasu premiery. Dać czas na wydanie kolejnych poprawek, a sobie oszczędzić stresu.

Taka widać już moda dzisiaj panuje. Połączenie z internetem wymagane i w każdej chwili może się coś zmienić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 03 maja 2013, 18:54 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2012, 21:13
Posty: 257
Ee ja mam jakiś dziwny błąd i nie wiem z czym to może być związane.
Otóż kiedy oddalę kamerkę za plecy to nie słyszę odgłosu machania mieczem używania krzyku itp. dopiero jak przybliżę to jest . Może ktoś wie od czego to jest bo chciałem sobie pograć a to mnie denerwuje ;) .

_________________
Mój kanał na YouTube:



Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 03 maja 2013, 19:25 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2012, 18:25
Posty: 5314
Gra zaktualizowana? Jaka wersja?

_________________
InSkyrim


Obrazek
Aby dołączyć, kliknij w obrazek.

Free Company of Alinor- Ktoś


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 03 maja 2013, 20:09 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2012, 21:13
Posty: 257
Pewnie najnowsza jaka wyszła bo mam ustawione że mi się samo aktualizować ma;)

właśnie mi coś pobiera teraz

_________________
Mój kanał na YouTube:



Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Niespodziewane błędy "Skyrim"
PostNapisane: 13 maja 2013, 16:45 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 07 lis 2012, 17:36
Posty: 87
Mam pewien błąd . Otóż moja 1 postać po przełączeniu do 3 osoby crashuje grę . Nawet w 1 osobie gra się tnie i crashuje co jakieś 5-10 min . Próbowałem wczytywać poprzednie save gdzie buga nie było , ale za to pojawiał się on po 1 szybkiej podróży , 1 nowej lokacji . Próbowałem reinstall ,ze wszystkimi modami wyłączonymi, włączonymi itp. itd. ale za każdym razem po przejsciu do 3 osoby następował crash.
Jeśli ktoś mógłby pomóc byłoby bardzo miło


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 10 z 31   [ Posty: 304 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 42 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules