Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 31 paź 2020, 01:18


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Steam wyłącza grę - problem z uruchomieniem
PostNapisane: 08 lip 2013, 19:00 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7968
Gra w: Banowanie ;]
To taki program pod modyfikacje jest, ale ma to do siebie, że jest "osobnym" Launcherem, oczywiście legalne to jest. Spróbuj, może akurat zadziała: http://skse.silverlock.org/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Steam wyłącza grę - problem z uruchomieniem
PostNapisane: 08 lip 2013, 19:34 
Morelowaa Dziffka

Dołączył(a): 18 sie 2010, 21:46
Posty: 1494
Działa! Yeeaa.
Tak jak myślałem, problem faktycznie leżał w steamie. Dziękuję serdecznie za udzieloną pomoc :3

Teraz tylko muszę sprawić, żeby gra była na całym ekranie, a nie okienku wielkości pudełka fajek.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Steam wyłącza grę - problem z uruchomieniem
PostNapisane: 08 lip 2013, 19:48 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7968
Gra w: Banowanie ;]
Co do pudełka fajek... Nie, to nie to.

Skyrimprefers.ini i znajdź:
bFull Screen=
iSize H=
iSize W=
i zmień:
bFull Screen=1


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Steam wyłącza grę - problem z uruchomieniem
PostNapisane: 08 lip 2013, 20:10 
Morelowaa Dziffka

Dołączył(a): 18 sie 2010, 21:46
Posty: 1494
Przed chwilą to sprawdziłem i też jest smallscreen :D
Otwierałem też skrót jako zmaksymalizowany.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Steam wyłącza grę - problem z uruchomieniem
PostNapisane: 08 lip 2013, 20:51 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7968
Gra w: Banowanie ;]
serio? Dziwne...

Ustawiasz dobrze rozdzielczość w folderze skyrimprefers tam gdzie jest zainstalowany Skyrim?

Też miałem z tym problem wystarczyło ustawić tylko:

bFull Screen=1
iSize H=1650
iSize W=1050


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules