Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 21 paź 2020, 19:21


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 4   [ Posty: 39 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 16:09 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 15 maja 2013, 10:29
Posty: 60
Witam mam problem z programem boss . Poprostu nie chce mi ukladac w dobrej kolejnosci modow nawet jak robie to recznie z pozycji nexusa nie zapisuje mi sie kolejnosc . Co moze byc powodem jezeli chcecie moge zrobic ss listy modow i logow z boss


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 16:23 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
jeśli poukładasz je ręcznie i odpalisz boss-a to pomiesza ci je ponownie.
Jeśli boss nie ma w logu pewnych modów to przestawia je na dół.

daj SS listy z Nexusa i powiedz co byś chciał osiągnąć.

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 16:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 15 maja 2013, 10:29
Posty: 60
Chodzi o to ze przeinstalowalem skyrima . i wszystko wczesniej bylo ok nowy mod odpalalem bossa i bylo ladnie poukladane. teraz ogolnie wlaczam bossa i nie wazne czy ja zmienie recznie czy nie zawsze wraca do tego jak na zdjeciu . przez to podczas walki naciskam szybko save i wywala gre ; /

http://zapodaj.net/28e253669d693.png.html
http://zapodaj.net/aeaa20d28c72a.png.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 17:30 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
ok tylko w jaki sposób to się dzieje ? kikasz na Plugin przenosisz kilka pozycji niżej na przykład i co dalej ? sam wraca na miejsce ? czy po restarcie nexusa ?
Co ci takiego według ciebie powoduje CTD po Qsave tak na marginesie ?

jak to się dzieje dokładnie.

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 17:34 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 15 maja 2013, 10:29
Posty: 60
Zmieniam pozycje moda nie wazne czy za pomoca nexusa czy plikidanych na luncher. i tak sie one nie zmieniaja ciagle sa w tej oto pozycji. nawet jak na odpiernicz co kolwiek to i tak jest to samo . boos tez nic nie robi jak jest przed wlaczeniem bossa tak jest po jego zakonczeniu ; /


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 19:40 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
Wyłącz NMM i wejdź w katalog:
C:\Users\nazwa\AppData\Local\Skyrim przenieś gdzieś te pliki (mają zninkąć z tego miejsca )
wejdź w NMM niech zrobi nowe i postaraj się przenieść mody ( zmienić kolejność )

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 22:28 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 15 maja 2013, 10:29
Posty: 60
niestety dalej to samo folder sie tworzy nowy . w nmm na nowo je wlaczam odpalam bossa nic ustawiam sam nic; /


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 07 lut 2014, 22:41 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
a NMM zaktualizowany bo mi wczoraj zwariował a okazało się że jest nowa wersja od 2-3 dni jakoś tak.

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 08 lut 2014, 13:09 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 15 maja 2013, 10:29
Posty: 60
jest najnowsza wersja ;/ dalej to samo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: PRoblem Mody/ Boss/
PostNapisane: 08 lut 2014, 13:15 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 15 maja 2013, 10:29
Posty: 60
ok nie iwem jak ale cos ruszylo recznie moge zmieniac i zapisuja sie ale boss dalej nie dziala . a tydzien temu przy tych samych modach normalnie ukladal ; /


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 4   [ Posty: 39 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 36 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules