Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 27 paź 2020, 00:49


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 30 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 14:38 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 01 kwi 2014, 15:15
Posty: 33
No to też nic nie dało, ściągnąłem dodatkowo sterowniki do karty graficznej, ale na zachodzie bez zmian. Ja nie wiem doprawdy od czego to zależy, ale oszaleć chcę patrząc na edycję legendarną i wiedząc, że nie mogę w nią grać :/ Biednemu to zawsze gruz w oczy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 16:29 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Szukałem rozwiązania przez google, ale poza tym co Ci podesłałem nie znalazłem sensownych rozwiązań. Jestem pewien że problem jest po stronie sprzętu, a konkretnie po stronie integry. Zaglądaj tutaj, może coś mi wpadnie do głowy.

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 18:55 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 01 kwi 2014, 15:15
Posty: 33
A może jest jakaś możliwość, żeby gra działała z drugiej karty graficznej wbudowanej w komputer, a nie z tego hd graphics 4600, może w tym problem. Tylko że w launcherze nie mam możliwości zmienić karty graf., pokazuje mi tylko tę podstawową.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 20:42 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
no, to zupełnie inna bajka Panie :)
Nie wiedziałem że masz obok integry normalna kartę. Wejdź w bios i odszukaj ustawienia karty (np Advanced BIOS Features). Zaznacz opcje PEG co oznacza normalna kartę.

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 20:59 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 01 kwi 2014, 15:15
Posty: 33
Mam oprócz Intel HD Graphics 4600 jeszcze AMD Radeon HD 8500M Series - nie wiem czy jest gorsza, czy lepsza? Dalej w takim razie szukać w tym biosie? Jeśli tak to jak w niego wejść i jak dokładnie wyszukać to advanced bios features?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 21:22 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
oczywiście że lepsza, intel nie nadaje się do grania za bardzo ;)

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 21:33 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 kwi 2014, 21:28
Posty: 5
Witam, witam, mam właśnie taki sam problem jak kolega i również próbowałem wszystkiego.
Nie mam już naprawdę bladego pojęcia co można dalej by było zrobić.
Wczoraj zdesperowany wrzuciłem nawet "opis usterki" na elektrodę, ale odzewu nie ma.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2 ... l#13473614


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 21:45 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
wejście do biosu; przy restarcie trzymasz Delete w zakładce Advanced powinineś mieć opcje wybory układu graficznego startującego jako pierwszy
look

opcja PEG powinna rozwiązać Wasze problemy z oknem

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 21:52 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lip 2013, 00:35
Posty: 1097
Lokalizacja: Warszawa koło Tamriel
Gra w: Skyrim Fallout 3 Fallout NV
w stanie extremalnej desperacji można wymusić zniknięcie ramki na Windowed mode
Nexusmods.com -> search -> Windowed
to oszukanie systemu ale działa ;)

_________________
Kanał YT
Moja Galeria Skyrim
Przejściowa Stronka


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gra prawie w całości, a jednak w oknie
PostNapisane: 04 kwi 2014, 22:02 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 kwi 2014, 21:28
Posty: 5
Co do biosu, to wygląda to trochę inaczej u mnie.
Spoiler:

Wyczytałem, że UMA, to zintegrowana karta Intela, z automatu miałem ustawione na "switchable", czyli Radeona. Czyli niestety ten pomysł nie działa.

Zaraz spróbuję przez Windowed Mode. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 30 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 29 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules