Witam mam problem z questem rytualny czar przywołania problem jest taki i nie mogę przywołać deadry poraz drugi... moglby mi ktos napisac jak wykonac to zadanie za pomocą komend?
Dołączył(a): 27 mar 2013, 17:48 Posty: 7 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza [PL]/Hoorn [NL]
Gra w: TESO & TES III - V
Cześć. Mam problem z dremorą w zadaniu Rytualny Czar Przywołania, a raczej jej brakiem. Przywołałem nieposkromioną dremorę w miejscu do tego wyznaczonym (na murach stojąc w środku świeczników) dwa razy, za pierwszym razem odmówiła posłuszeństwa i mnie zaatakowała, za drugim razem od razu zaatakowała, trzeci raz nie mogę jej przywołać a próbuje dokładnie jak poprzednio. Ostatnim razem padła od finishera (przebicie mieczem) i czy to może być źródłem problemu? Stoję w kręgu i rzucam czar, jest huk a dremory nie ma, czy to wina tego finishera od którego za drugim razem padła czy po prostu skrypt nie zaskakuje? Próbowałem wchodzić i wychodzić do akademii i wtedy próbować znowu, niestety nic to nie dało. Tak samo z odpoczynkiem (próbowałem na zewnątrz przy świecznikach i wewnątrz kwater magów) i też bez rezultatu. Jest jakiś sposób, może kod lub coś innego żeby tę dremorę przyzwać trzeci raz?
Na UESPWiki sugerują wczytanie wcześniejszego zapisu i ponowne wykonanie zadania: http://en.uesp.net/wiki/Skyrim:Conjuration_Ritual_Spell . Jeśli nie masz wcześniejszego zapisu, to możesz spróbować użyć konsoli i polecenia setquest (odpowiednie wartości są na podanej stronie) - np. możesz zresetować zadanie do zera i wykonać ponownie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 30 gości