Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 27 paź 2020, 00:04


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 12:13 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 cze 2014, 12:09
Posty: 7
Witam,

Jest to mój pierwszy post na tym forum.

Mam problem a mianowicie kiedy podłączam słuchwaki do swojego komputera (laptopa) to nie słyszę głosów dialogów.

W grze nigdzie nie można zmieniac stero ani 5.1 ... Próbowałem coś w systemie ale nie wychodziło.

Sterowniki mam zainstalowane realteka 64bit.

Proszę o pomoc. W razie jakichkolwiek pytań technicznych będę cały czas śledził ten wątek !

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 12:15 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
W grze z tego co pamiętam nie da się tego zmienić i musisz to zrobić systemowo. Wejdź w Menadżera realtek zakładka głośniki i wybierz stereo i zatwierdź.

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 12:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 cze 2014, 12:09
Posty: 7
Właśnie w tym jest problem że w tym Realteku nie ma żadnego managera urządzeń :( albo ja go nie mogę znaleśc. Mam plik tylko taki : RtlUpd64 (który się nie otwiera..)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 13:03 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
ale jak masz pasek startu - to po prawej stronie powinieneś mieć ikonki (w Win7 schowane) i tam jest pomarańczowa ikonka głośnika (nie biała, bo ta jest systemowa) i to jest menadżer Realtek.

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 13:13 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 cze 2014, 12:09
Posty: 7
W tym problem że nie mam tego managera...nigdzie :/... W tym pasku też


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 13:21 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
To ściągnij jeszcze raz stery, bo to jest dziwne, że tego nie ma. W Start>>>Wszystkie programy też brak?

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 13:33 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 cze 2014, 12:09
Posty: 7
Siedzę nad tym już od 9 rano :( ...Ściągałem już 3 raz sterowniki....

Tak jak by tego managera zadań w ogóle nie było ( choc w programach jest zainstalowane)

Star>porgramy (też nie ma) ....

Można iśc się wku*

Bez słuchawek wszystko ładnie gra. Po podłączeniu słuchawek nie słychac w ogole co do mnie mówią .
Przyjemniej by się grało w słuchawkjach...
Dlatego wytrwale próbuję ....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 13:58 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
A jak zainstalowałeś stery to co masz w folderze głównym?
Domyślnie:
C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 15:56 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 cze 2014, 12:09
Posty: 7
Mam tylko Drivers (folder) w nim jest RtlUpd64 i USetup oraz drugi folder InstallShield i w nim jest Rtkupd64. Tylko tyle


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: BRAK Głosu w Słuchawkach
PostNapisane: 14 cze 2014, 16:04 
Kapituła FCoA
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2012, 14:04
Posty: 4715
Lokalizacja: 42 Wallaby Way, Sydney
Klikałeś na nie?

A jaki masz system operacyjny? Może ściągasz złe stery (sądząc po plikach to te są na 64-bit.)

_________________
Obrazek
Kliknij w sygnaturę


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 40 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules