Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 31 paź 2020, 01:30


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Skyrim Czarny ekran mam po włączeniu
PostNapisane: 29 cze 2014, 16:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 cze 2014, 16:08
Posty: 4
Witam mam problem z skyrim. kupiłem skyrim przez steam pograłem sobie trochę (50godzin razem). Teraz gdy włączę wersje pełną lub kinową jest czarny ekran i gra nie chce się włączyć. Powina być nazwa tej firmy co stworzyła skyrim ale niema. Odinstalowałem skyrim i ponownie zainstalowałem i nic dalej tak jest. Usunąłem wszystkie mody i dalej to samo proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyrim Czarny ekran mam po włączeniu
PostNapisane: 29 cze 2014, 20:48 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
co zrobiłeś przed zdarzeniem czarnego ekranu?

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyrim Czarny ekran mam po włączeniu
PostNapisane: 30 cze 2014, 10:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 cze 2014, 16:08
Posty: 4
No zrobiłem wile modów i mi się skyrim wyłączał więc je usunałęm i tak się dziejie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyrim Czarny ekran mam po włączeniu
PostNapisane: 30 cze 2014, 13:46 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
W jaki sposób instalowałeś mody? ręcznie czy przez NMM?
zapis obejmuje mody, które były używane, więc ich odinstalowanie może uniemożliwić wczytanie save.
Sprawdzałeś spójność plików gry przez steam?

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skyrim Czarny ekran mam po włączeniu
PostNapisane: 01 lip 2014, 11:36 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 cze 2014, 16:08
Posty: 4
różnie niektóre przez NMM w i przez warsztata ale sry już mi działa nw co zrobiłem ale działa


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 19 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules