Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 paź 2020, 03:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Obramowanie gry
PostNapisane: 24 lip 2014, 13:41 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 lip 2014, 13:10
Posty: 3
Witam,

Od pewnego czasu jestm zmuszona grac z taka ramka:

Obrazek

Probowalam z roznymi ustawieniami rozdzielczosci, sterowniki sa aktualne, probowalam rowniez rozwiazania z tego watku: viewtopic.php?f=195&t=3299 , nic nie podzialalo. Czy ktos jest w stanie pomoc?

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obramowanie gry
PostNapisane: 24 lip 2014, 14:13 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Ustawienia pliku execute/launchera/skrótu?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obramowanie gry
PostNapisane: 24 lip 2014, 14:45 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 lip 2014, 13:10
Posty: 3
Pozmienialam wartosci szerokosci i wyskokosci w 'layout' launchera, ale nic sie nie zmienilo.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obramowanie gry
PostNapisane: 24 lip 2014, 15:35 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 sty 2013, 14:37
Posty: 685
Lokalizacja: Krzesło przed komputerem
Gra w: Życie
Bodajże w menadżerze zadań można na program prawy kliknąć i powinno być minimalizuj i maksymalizuj. Musisz zmaksymalizować.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obramowanie gry
PostNapisane: 24 lip 2014, 16:39 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 lip 2014, 13:10
Posty: 3
Dziala! Dziekuje! Bede musiala powtarzac to czynnosc za kazdym razem, ale to nic w porownaniu z tamtym dyskomfortem. Jeszcze raz dzieki.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Obramowanie gry
PostNapisane: 24 lip 2014, 16:57 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
hmm, są na sieci modyfikacje, które ten problem dotykały. Wpisz sobie w nexusie skajrimowym słówko "fullscreen". Jest kilka rzeczy do sprawdzenia - patrz na daty; im świeższa modyfikacja, tym większe prawdopodobieństwo, że przyniesie rozwiązanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 48 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules