Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 22 paź 2020, 11:23


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mam problem z "Launcherem" Skyrima.
PostNapisane: 02 sie 2014, 14:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 sie 2014, 14:09
Posty: 2
Witam, mam problem z Launcherem Skyrima, Problem polega na tym ze po wybraniu "Graj", zamiast uruchomić gry system pyta się mnie, czy chce zezwolić następującemu programowi na wprowadzenie zmian w komputerze.
Nazwa programu: Skyrim Launcher.
Sprawdzony wydawca: QLOC S.A.
Pochodzenie pliku: Dysk twardy na tym komputerze.
Po wybraniu "Tak" Steam ponownie uruchamia launcher...
I tu zamyka się błędne koło:
Uruchomienie gry,
wybranie wersji gry (Pełnej lub Kinowej),
wybranie opcji Graj,
i podane powyżej pytanie od systemu.
Używam aktualnie podstawowej wersji Skyrima bez modów i DLC.
Po sprawdzeniu spójności plików gry efekt zawsze jest ten sam: 1 błędny plik, zostanie on pobrany
i "naprawiony". Ale widocznie to nie następuje.
Nie pomaga też odinstalowanie i ponowne pobranie i zainstalowanie gry.

Proszę o jak najszybszą pomoc, bo ja już nie mam pomysłów jak moge to naprawić,
i z góry dziękuje :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam problem z "Launcherem" Skyrima.
PostNapisane: 02 sie 2014, 19:56 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
wystartowałeś launcher w trybie administrator?

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mam problem z "Launcherem" Skyrima.
PostNapisane: 02 sie 2014, 23:09 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 sie 2014, 14:09
Posty: 2
Niestety nie wiem... Ale chyba raczej nie.
A przynajmniej nie pamiętam bym to robił.

Ps: Po napisaniu tego posta spróbowałem odpalić jako administrator, efekt jest taki sam jak podczas wcześniejszych próbach.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules