Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 21 paź 2020, 15:13


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: resetquest 0200f899 nie działa
PostNapisane: 13 wrz 2014, 08:45 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
Jak w temacie. Pisze że nie może odnaleźć skryptu.

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: resetquest 0200f899 nie działa
PostNapisane: 13 wrz 2014, 09:07 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2014, 11:37
Posty: 369
Lokalizacja: Empok Nor
Gra w: Wei-ch'i
Problem może wynikać z instalacji dodatków. Być może zmienił się identyfikator questu?.
Spróbuj wpisać:
Kod:
resetquest 0300f899

w konsolę, lub:
Kod:
resetquest 0400f899

w tej chwili mam trochę zajęć, dokładnie sprawdzę temat dopiero po południu, w międzyczasie przetestuj różne warianty, podstawiając za dwie pierwsze cyfry 02/03/04 - jak w przykładzie.
  • DLC The Elder Scrolls V: Dawnguard — 02
  • DLC The Elder Scrolls V: Hearthfire — 03
  • DLC The Elder Scrolls V: Dragonborn — 04

Jeśli w/w rady nie będą skuteczne - sprawdź ten drobny mod: Multiple Lycanthropy Regift.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: resetquest 0200f899 nie działa
PostNapisane: 13 wrz 2014, 09:31 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 14 kwi 2012, 09:31
Posty: 1630
Gra w: TESV TESIV DiabloIII AssasinCreed Wiedźmin DragonAgeII RO2 Wargame:ZW CoH2 SniperElite2
Multiple... próbowałem ale nie działa. Z nim właśnie haczyk taki że on nie może być użyty po ponownej likantropii od Aeli. Trzeba zresetować... a reset nie działa.

Ok, pokombinuję z liczbami.

Informowało że coś skryptu nie może wyszukać czy coś. Podejrzewałem że coś jest z liczbami ale nie wiedziałem która odnosi się do loadorder.

Resetquest 0300f899 działa poprawnie
Mod Multiple... działa poprawnie
Wszystko jest ok :)

_________________
"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 34 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules