Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 26 paź 2020, 23:50


Napisz wątekOdpowiedz Strona 13 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 04 lut 2012, 21:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 lut 2012, 21:10
Posty: 1
Mam pyt czy odpali skyrim na tym sprzęcie ?

AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 4050e 2,1 Ghz
Ram 2,1 GB
Karta NVIDA GeForce 9400 GT
da rade pograc ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 05 lut 2012, 17:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 lut 2012, 18:03
Posty: 7
a czy mi skyrim pójdzie na tym sprzęcie?
Płyta Gigabyte GA-M61SME-S2L AM2 NF6100 VGA BOX
Procesor AMD PHENOM QUAD CORE 9500+AM2 (95W)BOX
Pamiec DDR2 1024MB/667
Pamiec DDR2 1024MB/667
HDD WD WD5000AAJS 500GB (7200)8MB SATA-300
NAGRYWARKA DVD LG GSA-H55NRBB OEM+SOFT
Karta Graficzna GeForce with CUDA GT 520 MSI 1GB DVI HDMI D-SUB (PCI-E)
KABEL ZASILAJĄCY-SERIAL ATA
PAMIĘC FLASH-CZYTNIK 18W1 CZARNY 3,5''USB2.0
zasilacz nie wiem jaki ale ma 500w


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 05 lut 2012, 18:33 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 20 gru 2011, 17:00
Posty: 186
Artes - ja bym nie ryzykował. Ta grafika to jeden z najsłabszych modeli.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Czy pójdzie mi Skyrim ?
PostNapisane: 05 lut 2012, 21:13 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lut 2012, 13:30
Posty: 12
Lokalizacja: Za tobą :P
Gra w: Skyrim , Battlefield 3 , MW3
Cześć , mam pytanie czy Skyrim pójdzie mi na moim komputerze stacjonarnym ? Na laptopie śmiga , ale chcę wiedzieć , czy na stacjonarnym też będzie chodzić ...

Parametry mojego komputera stacjonarnego :
Karta graficzna : NIVIDIA GeForce 9500 GT
2 GB RAM
Procesor : Intel (R) Celeron (R) CPU 2.93 Ghz (Chyba jedno rdzeniowy)
Windows XP

Nie zdziwię się , jeżeli mi nie pójdzie :) Na Can You Run It pisało , że mój komp nie spełnia minimalnych wymagań.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 08 lut 2012, 15:02 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lip 2011, 16:30
Posty: 51
Gra w: Wiedźmin ER, Wiedźmin2, Gothic I,II:NK, BulletStorm, Saints Row: The Third, Crysis 2
Proc : Intel Core 2 Duo (lub Pentium już sam nie wiem na pudełku jest napisane, że core 2 duo, a w dxdiag pokazuje, że to Pentium) E6700 @ 3.20GHz
Karta : GeForce 9800 GTX 512MB
Ram : 2GB
Windows XP, Komp stacjonarny, nie laptop. Pogram na średnich?

_________________
Aedd Gynvael - Szkodnik


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 08 lut 2012, 21:36 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lut 2012, 19:05
Posty: 3
@up bo to jest procek o nazwie Intel Pentium Core 2 Duo :D mam taki w lapku. Na średnich szczerze wątpię. Ale na pewno włączysz i na najniższych nie powinno zacinać. Chociaż kto wie.. Mi nie powinno chodzić na najwyższych (troszkę za słaby procek, AMD Phenom 4 rdzenie, ale tylko 2.3 GHz) a działa idealnie bez lagów na FullHD. A mojemu koledze powinno działać spokojnie na najwyższych, a mu przycina. Dużo zależy czy dbasz o pieca, czy nie jest zmulony.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 11 lut 2012, 13:39 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 07 sty 2012, 16:43
Posty: 162
Z tego co czytałem ta gra została napisana tak by i stare ze tak powiem trupy to pociągnęły i oczywiście nowe technologie. Jak pierwszy raz przeczytałem sensowne wymagania załamałem ręce, core i3 quad, no skąd miałem to wziąć ... ale uparłem sie i odpaliłem i działa i to całkiem miło choć nadmiar ognia jest irytujący.

Z tego co zauwazyłem moje tekstury a np takie co mozna oglądac na filmikach na YT sie sporo róznią. moją sa takie ... mdłe troszke, pastelowe lekko kanciate, niskiej dosć rozdzielczości, mysle ze gra automatycznie dostosowuje sobie poziom do możliwości sprzetu. Przy instalacji połowe części skłądowych miałem na czerwono i gra sie pytała czy jestem swiadom i czy chce instalować. Ale (poza problemami z uruchomianiem) wszystko działa bez zarzutu.

No może poza faktem ze juz mi zeżarła system :P

reksio12 napisał(a):
Mam pyt czy odpali skyrim na tym sprzęcie ?

AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 4050e 2,1 Ghz
Ram 2,1 GB
Karta NVIDA GeForce 9400 GT
da rade pograc ?

Nie napalał bym sie bo ta karta jest sporo gorsza od mojej a moja sobe tyle ze radzi. http://www.hwcompare.com/3215/geforce-9 ... -4650-1gb/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: sbqpl
PostNapisane: 13 lut 2012, 16:13 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 lut 2012, 16:03
Posty: 1
Witam. Chciałbym dzisiaj skierować do Was pytanie czy pójdzie mi The Elder Scrolls V Skyrim.
Mój sprzęt:
System operacyjny: iMac MAC OS X Snow Leopard 21"
Pamięć RAM: 4 GB
Procesor: Intel Core Duo 2 GHz

Zapoznałem się z wymaganiami i...
Gra nie jest przeznaczona na Maca jak widzę, dlatego z tej okazji pobrałem Skyrima z internetu (przeznaczony na mój system). Gra się bardzo zacinała, więc poszukałem coś o tym na necie i znalazłem jakiś poradnik ze zmniejszeniem lagów (chodziło tu o podmienienie jakichś plików) no to zrobiłem tak i gra mi się przełączyła na fullscreena (oryginalnie w Mac jest tak, że grę mamy na cały ekran i widać przy tym pasek startu itp. co uważam za lepsze jak dla mnie) gra mniej się laguję, ale i tak dalej ścina :P Często gra się wiesza (np. jak przechodzę obok Białej Grani) a wtedy muszę reseta dać bo nie mam jak zamknąć gry.. Po prostu nie da się grać.. Procek mam słaby, wiem, ale w minimalnych pisze, że 2 GHz minimum. (grałem na Low,Medium,Hight,Ultra i wszędzie to samo). Myszka bardzo trudno chodzi..W opcjach mam na maks. czułość.

I teraz.. Chcę sobie kupić oryginalnego Skyrima, ale nie wiem czy mi pójdzie..
W razie czego mogę kupić Xboxa (PS3 nie, bo słyszałem że pełno tam bugów i lagów, więc..) ale to w OSTATECZNOŚCI.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 13 lut 2012, 16:54 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 20 gru 2011, 17:00
Posty: 186
Znając życie to problemem jest grafika. Maki to nie sprzęt do gier to i kart dobrych za często nie dają. Więc wiele nie zdziałasz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 13 lut 2012, 23:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 lut 2012, 12:07
Posty: 2
Witam. Mam pytanie. Czy gra zadziała mi na oto tym laptopie:
Ram: 3 GB.
Karta Graficzna: GeForce 210M
Procesor: Pentium Dual-Core T4300 2.10 GHz
System Win 7 32 bity.

Wiem, że wyborna to maszyna nie jest ale jakieś nadzieje pokładam :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 13 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 45  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 33 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules