Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 21 paź 2020, 12:51


Napisz wątekOdpowiedz Strona 4 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 28 lis 2011, 16:36 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 maja 2011, 11:35
Posty: 5
Gra w: Wiedźmin2, BFBC2
Witam.
Czy będę mógł zagrać na w miarę dobrych ustawieniach ?
Wiedźmin 2 niby chodzi na najmniejszych ustawieniach ale i tak mało FPS <_<
I moje pytanie czy będę wstanie grać w Skyrim komfortowo ? :mysli:

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 01 gru 2011, 12:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 lis 2011, 21:24
Posty: 7
Ja również zdziwiłem się ponieważ mój laptop
i3 370m 2.40 ghz
4gb ram
karta graficzna to ati mobility radeon 5470
win 7 64
Niby spełniam wymagania minimalne więc postanowiłem kupić gre
Zainstalowałem i co okazało się?

Gra odrazu ustawiła mi detale na wysokie i maxymalna rozdzielczość mojego laptopa 1366 x 768
Po przestawieniu detali jedynie gram na aa 2x
a reszta wszystko max
więc moge powiedzieć że gra chodzi mi na prawie ultra detalach bez jednej opcji ktora jak wyżej jest na 2x
z liczbą fps wachającą się od 25-60
Więc stwierdzam że skyrim jest świetnie zoptymalizowany.
Jeszcze dodam że instaluje wszystkie dostępne łatki poprawiające wygląd gry i jest bajecznie. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 02 gru 2011, 20:46 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 lis 2011, 22:01
Posty: 151
Lokalizacja: Rivendell
Gra w: Dragon Age: Origins - Ultimate Edition,
Mi tam gierka śmiga i nie zdziwiłem się że mi działa gdyż w wakacje ulepszałem mojego 10 letniego gruchota (Jeszcze niedawno procek 1 GHZ, karta graf 64 mb, DX9, XP 32 bity więc nie było w co grać, a teraz śmiga mi każda gierka na max. Detalach i jestem podjarany jak Japońskie dziecko które dostało na Wielkanoc pistolet na wodę ;]

_________________
Obrazek
Wkrótce: The Flying Sky Project ~by Nigtellios


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 05 gru 2011, 17:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 gru 2011, 17:15
Posty: 1
Witam
Mój sprzęt to :
Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz z porządnym chłodzeniem
Asus Radeon HD5670 z pamięcią 512 MB dddr5
2 GB RAM-u DDR2
Win XP 32 bit
Na jakich ustaiweniach pójdzie ta gra?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 05 gru 2011, 17:23 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 lis 2011, 14:35
Posty: 102
Maxymalne detale. Moze troszeczke nizej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 05 gru 2011, 17:33 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 19 lis 2011, 11:18
Posty: 51
i7-2670QM 2200MHz - 3100MHz (4x 2,2 do 3,1 w Turbo Boost 2)
8GB DDR3
NVIDIA GeForce GT 555M 3GB
Windows 7 Home Premium 64bit
[http://allegro.pl/mocny-dell-xps-l702x-i7-750gb-8gb-gt555-3gb-jbl-w7-i1968694974.html - precyzyjniej ;) ]

Pójdzie mi na ultra i na 1920x1080?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 10 gru 2011, 23:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 gru 2011, 23:34
Posty: 1
Chciałabym się dowiedzieć czy w ogóle Skyrim uruchomi się na moim kompie... <_<
Procesor: Intel Core 2CPU 4400 2.00GHz
2GB RAM
Grafika: NIVIDA GeForce 210
System: windows XP Home Edition, dodatek Service pack 3
Wiem jedynie, że karta graficzna to jakaś masakra jest...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 11 gru 2011, 19:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 gru 2011, 19:44
Posty: 2
Hej. Mam pytanie odnośnie mojego sprzętu.
Jestem ogólnie nowym graczem, gdyż nic ciekawego, z świata gier mnie nie interesowało.
A więc tak; Czy Skyrim mi uciągnie na tym laptopie.I czy mój procesor posiada 2 rdzenie ??
Oprogramowanie; Vista
Procesor: Intel Pentium Dual CPU T3400 - 2,16Hz (czy ma on 2 rdzenie ?)
Ram; 3,00 GB
System: 32-bitowy
Niestety nie wiem gdzie sprawdzić kartę graficzną. W panelu sterowania -> system nie pisze nic o niej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 11 gru 2011, 20:16 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 16:11
Posty: 3567
Lokalizacja: cz-wa
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
Start - > Uruchom - > wpisz - dxdiag wyświetlą ci się wszystkie informacje o systemie, w tym o karcie graficznej.

_________________
Zimowy Zlot GameWalk
Status Widmo
Warownia Starego Morza


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 11 gru 2011, 20:34 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 gru 2011, 19:44
Posty: 2
Dzięki wielkie :)
A więc tak jeżeli chodzi o to w zakładce "ekran" i jeżeli to jest karta graficzna (bo nie pisze nigdzie) to:
Nazwa: Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family (ale to chyba nie jest to :D)
i przybliżona całkowita ilość pamięci to około 1300 mb :)

tak więc jak ? pójdzie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 4 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 45  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 41 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules