Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 25 paź 2020, 18:43


Napisz wątekOdpowiedz Strona 33 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 21 mar 2013, 22:50 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2013, 22:12
Posty: 12
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Empire: Total War
A po wymianie karty graficznej na powiedzmy Radeon HD6670 1GB lub Radeon HD 7750 1GB ?

_________________
Cytuj:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 22 mar 2013, 03:06 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
Ja mam z tego co pamiętam... hd6790. Do tego więcej pamięci, wydajniejszy procesor i ... nadal ideału w grze nie ma. Działa mi płynnie, ale cienie wyłączyłem, żadnych cudownych tekstur nie ściągałem - po prostu nie wychodziłem poza parametry, jakie gra sobie ustawiła (wysokie/ultra).
Czemu?
Temu, ponieważ bardzo wiele osób skarży się po dziś dzień, że mimo świetnego sprzętu, gra nie działa płynnie. Nie działa, bo jej silnik nie należy do najlepszych, bo nie jest zbyt dobrze zoptymalizowana. Odkąd ją wydano, tak w każdej kolejnej łatce pojawia się adnotacja "poprawia wydajność". Tak to wygląda.

Teraz będzie ci działać, a po zmianie GPU również, tyle, że kolorki inne, poziom ustawień wyżej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 28 mar 2013, 23:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 mar 2013, 23:03
Posty: 2
Witam
Procek 2.01ghz
garta graficzna nwidia gfors 7300 gt
2 ramy
windows XP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 30 mar 2013, 01:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 mar 2013, 01:47
Posty: 1
Witam
Procesor: Intel Core i3-2350 cpu 2.3 ghz
Pamięc RAM 8 GB
Karta graficzna Nivida GeForce 610 M

Czy powinien mi pójsc na tym sprzęcie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 30 mar 2013, 03:40 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 22 mar 2012, 03:11
Posty: 3074
MineWolPL, zapomnij. Minimum spełniasz, ale minimum, a realia, to dwa osobne światy. Będzie przycinać, nie pozwoli na ciekawe modyfikacje - szkoda pieniędzy.

CZARNA_DUPA, ewentualnie możesz procesor podkręcić do 2.8, ale nie jest to obowiązek, jedynie sugestia (z założeniem, że wykonałbyś to porządnie, ostrożnie oraz posiadasz odp. zasilacz i chłodzenie). Karta graficzna podpowiada mi jednak, że mamy do czynienia z laptopem. Mówi także, że wydajność w grach jest w najlepszym razie średnia.
Możesz spróbować, ale rewelacji nie będzie. Trzeba natomiast będzie zainteresować się dodatkami tego typu: http://skyrim.nexusmods.com/mods/15123 dla wygody.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 30 mar 2013, 22:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 mar 2013, 23:03
Posty: 2
Witam
Procek 2.01ghz
garta graficzna nwidia gfors 7300 gt
2 ramy
windows XP
Czy powinien mi pójsc na tym sprzęcie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 30 mar 2013, 23:00 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2013, 22:12
Posty: 12
Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Empire: Total War
Karta graficzna uniemożliwia jakąkolwiek grę.

_________________
Cytuj:
Bo czasami prawda to za mało, ludzie czasem zasługują na coś więcej. Na to, by ich wiara została wynagrodzona.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 02 kwi 2013, 14:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 kwi 2013, 14:04
Posty: 1
Słuchaj, mam prawie taki sam komputer i powiem ci tyle.

Mała rozdzielczosc, male tekstury, 32 fps YO!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 02 kwi 2013, 14:53 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2013, 13:58
Posty: 604
Lokalizacja: południe
Gra w: dobre rpg
ja mam geforca 560 gtx ti, procek intel i3-2120, 4 gb ramu, płyta asrockp67 pro3 i gram na full. zainstalowałem dlc z texturami hd i tnie mi gdzie niegdzie. czyżby te darmowe dlc aż tyle potrzebowało powera?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 03 kwi 2013, 20:19 
Casual
Casual

Dołączył(a): 01 kwi 2013, 15:09
Posty: 1
Cześć i witam chcę sobie kupić skyrima ale nie chcę wydawać kasy na darmo jak mi nie pujdzie więc czy pujdzie mi skyrim na takim sprzęcie ???????????

Intel Ivy Core i7-3770 QuadCore 64...
Kingston Dual 8GB (2x4GB) 1333MHz...
Seagate Barracuda 7200.14 2TB 64MB...
Gigabyte Radeon 7870 OC 2GB DDR5...
Chieftec CTG-650C 650W Cable Managment
SilentiumPC Gladius M40 Pure Black...
LG BLU-RAY Recorder BH10LS38 10x Oem...
Logitech Optical Oem
Logitech Deluxe Keyboard black
Czytnik Kart Sony 30in1 wew

z góry dzięki!!!!!!!!! :rotfl:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 33 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 39 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules