Kronika Dovahkiinów

Kronika Dovahkiinów

Nowo zapisane karty Smoczych Dusz

TESV 2015-06-02 23-07-06-80.jpg
Dro'Skrez
Khajiici · Mężczyzna · Skrytobójca · Łuk · Przywołanie
20170330142438_1.jpg
Neiize
Elfy Leśne · Kobieta · Mag Bitewny · Miecz jednoręczny · Przywołanie
20160920103140_1.jpg
Thorgrim
Nordowie · Mężczyzna · Wojownik · Miecz dwuręczny · Przywracanie

Dodaj swojego Dragonborna!

Najnowsze posty
Teraz jest 27 paź 2020, 02:45


Napisz wątekOdpowiedz Strona 8 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 20 gru 2011, 09:56 
Casual
Casual

Dołączył(a): 31 mar 2011, 13:32
Posty: 2
Duckkiller:
Mam Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @1.80 GHz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 20 gru 2011, 14:53 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 lis 2011, 14:35
Posty: 102
gobisek napisał(a):
Duckkiller:
Mam Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @1.80 GHz

Ja bym sprobowal. W razie czego mozesz delikatnie podkrecic procesor (jesli plyta glowna pozwoli).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 20 gru 2011, 22:19 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 20 gru 2011, 17:00
Posty: 186
Zaciekawiony Waszymi postami stwierdziłem, że sprawdzę czy TES V pójdzie na moim netbooku i o dziwo ruszyło.

Na C-50, 2 x 1000 Mhz, 2 GB ramu i radku 6250 w 800x600, najniższych teksturach gra działała. Płynne to nie było, walczyć z bandytami czy smokami w tych warunkach nie idzie, ale zwykłe przemieszczanie się jest 'akceptowalne'. Udało mi się nawet utłuc pare wilków w tych warunkach:) Do normalnej gry to jednak za mało, od biedy na okienku między zajęciami czy gdzieś w pociągu można by było pograć, gdyby gra obsługiwała steam cloud :/
Jeśli ktoś ma możliwość to prosiłbym o sprawdzenie jak to wygląda na E-450.
Przy okazji witam wszystkich w swoim pierwszym poście.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: czy pojdzie mi skyrim
PostNapisane: 21 gru 2011, 21:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 gru 2011, 21:24
Posty: 2
Witam mam lapka i oto on

procesor inter core i5-2410m 2.39GHz 2294mhz
grafika intel hd graphisc family 64mb
ram 8104 mb
i system windows 7 service pack 1

i czy pojdzie mi skyrim.

/ przeniesiony; bardzo proszę korzystać z opcji "szukaj" przed zakładaniem nowego tematu. - mod.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: czy pojdzie mi skyrim
PostNapisane: 21 gru 2011, 22:54 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 20 gru 2011, 17:00
Posty: 186
adrian9917 napisał(a):
Witam mam lapka i oto on

procesor inter core i5-2410m 2.39GHz 2294mhz
grafika intel hd graphisc family 64mb
ram 8104 mb
i system windows 7 service pack 1

i czy pojdzie mi skyrim.

/ przeniesiony; bardzo proszę korzystać z opcji "szukaj" przed zakładaniem nowego tematu. - mod.

Powinno działać w miarę płynnie
http://www.youtube.com/watch?v=g-p952tty0Y
btw. masz trochę więcej jak 64 MB dla karty (masz HD graphics 3000 a to nie taka zła integra :) )


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 22 gru 2011, 17:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 gru 2011, 16:42
Posty: 5
Jak działa na takiej grafice to mi napewno odpali xD

Hah własnie dzisiaj dostaję Skyrim :P zdam relacje jak idzię.. ^ ^ powinienem ją dostać za godzinkę ^^ :D

Edit : Gra chodzi bardzo płynnie na niskich ustawieniach w rozdzielczości 800x600 ^ ^ Najs :) bardzo przyjemnie się gra :)

_________________
Procek: DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz (13.5 x 200)
Ram: 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) GoodRam
Grafa: ATI Radeon HD 4350 ^ ^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 23 gru 2011, 19:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 gru 2011, 23:14
Posty: 3
Ponawiam pytanie. Ściągnąłem Skyrim Better Performance i gra zasugerowała mi wysokie detale zamiast niskich. Mimo to, zero różnicy, ścina się zupełnie tak samo jak przedtem. Za to mod zwiększający użycie ramu pomógł - gra ładuje się znacznie szybciej. Czy jest jednak sposób, którym mógłbym zwiększyć wydajność gry? Bardzo proszę o pomoc. Tutaj jeszcze raz właściwości mojego kompa i ogólny opis problemu:
PontusMS napisał(a):
Witam,
Mimo bardzo dobrego sprzętu, Skyrim ciągle sugeruje mi grę na najniższych detalach, (na których zresztą się zacina) na wyższych mogę oglądać wyłącznie pokaz slajdów.
Właściwości mojego komputera:
- Win7 3,3GHz
- 8 GB RAM
- ATI Radeon HD 3600 Series
Teoretycznie powinien mi śmigać na najwyższych, a wlecze się jak ślimak. O co chodzi? Pomocyy! Z góry dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 23 gru 2011, 20:39 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 gru 2011, 17:30
Posty: 10
PontusMS@ jak na moje oko wszystkiemu winna jest słaba karta graficzna. Jedyny sposób to kupno nowej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 24 gru 2011, 09:05 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 cze 2011, 17:02
Posty: 398
Siema, proszę dajcie swoją opinie co do tego sprzętu:

Cytuj:
    Win 7, 32bit
    AMD Phenom(tm) II x2 545 - 3,0 GHz
    ATI Radeon HD 4800 series - 512 MB (dla ścisłości 4850)
    Pamięć ram - 2 GB

_________________
I Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Chrzest Ognia, A. Sapkowski


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Skyrim mi pójdzie?
PostNapisane: 24 gru 2011, 10:41 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 gru 2011, 00:06
Posty: 14
Gra w: Real Live
Alwego napisał(a):
Zaciekawiony Waszymi postami stwierdziłem, że sprawdzę czy TES V pójdzie na moim netbooku i o dziwo ruszyło.

Na C-50, 2 x 1000 Mhz, 2 GB ramu i radku 6250 w 800x600, najniższych teksturach gra działała. Płynne to nie było, walczyć z bandytami czy smokami w tych warunkach nie idzie, ale zwykłe przemieszczanie się jest 'akceptowalne'. Udało mi się nawet utłuc pare wilków w tych warunkach:) Do normalnej gry to jednak za mało, od biedy na okienku między zajęciami czy gdzieś w pociągu można by było pograć, gdyby gra obsługiwała steam cloud :/
Jeśli ktoś ma możliwość to prosiłbym o sprawdzenie jak to wygląda na E-450.
Przy okazji witam wszystkich w swoim pierwszym poście.


Póki akcja jest wewnątrz budynków jest płynnie, na zewnątrz gorzej, im więcej postaci tym tnie coraz mocniej.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 8 z 45   [ Posty: 448 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 29 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules